Ταξιδια

Η Κρήτη του FY

«Όταν την επισκέπτοµαι είτε για αναψυχή είτε για δουλειά (lives) νιώθω σαν στο σπίτι µου!»

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 880
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγουδιστής FY

Ο τραγουδιστής FY γράφει για τη δική του Κρήτη.

Η πανέµορφη Κρήτη µε ιντριγκάρει από την πρώτη φορά που την επισκέφτηκα, το 2018, για ένα live που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν ιδιαίτερο γιατί ήταν αυθεντικό, όπως και οι τόποι αυτού του νησιού. Η αλήθεια είναι ότι δεν µπορώ να ξεχωρίσω κάποιο µέρος γιατί έχω παντού φίλους στην Κρήτη και όπου κι αν βρεθούµε περνάµε ωραία. Ίσως τα Χανιά έρχονται on top γιατί µε συνδέουν µερικές προσωπικές αναµνήσεις.

Εξωτικές θάλασσες και άγρια βουνά… µια πρωτοφανής οµορφιά που θα συνδυαζόταν µόνο στην Ελλάδα µε αυτόν τον τρόπο. Όταν την επισκέπτοµαι είτε για αναψυχή είτε για δουλειά (lives) νιώθω σαν στο σπίτι µου! Φροντίζω να αφιερώνω τον χρόνο µου στη θάλασσα και σε ωραία εστιατόρια, εκεί που σε περιµένουν τέλεια ψητά και καλτσούνια που δεν θα φας πουθενά αλλού µε αυτή τη γεύση.

Δεν ξέρω αν φταίει η γαλήνη που προσφέρει η φύση της ή οι άνθρωποί της που µε τη φιλοξενία τους σε κάνουν να νιώθεις βασιλιάς. Δεν γίνεται να µην κάνεις φίλους σε αυτό το νησί και ένας από τους λόγους που είµαι δεµένος µε την Κρήτη είναι αυτός. Οι άνθρωποι έχουν µια καθαρότητα στο βλέµµα τους.

Ας µη µιλήσω για το φαγητό και τη µουσική. Γεύσεις αγνές και παρθένες που σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι στον παράδεισο. Η Κρήτη έχει τον δικό της ήχο και αυτό είναι κάτι που µε συγκινεί ιδιαίτερα ως καλλιτέχνη! Last but not least, η µουσική της κρύβει µια επανάσταση, ένα καµάρι… στοιχεία που υπάρχουν και στη µουσική που εκπροσωπώ εγώ. Απολαµβάνω την κάθε στιγµή που περνάω σε αυτό το νησί.

Τραγουδιστής FY

FY είναι τραγουδιστής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ