Ταξιδια

Στο AKS Hinitsa Bay για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές

Οι διακοπές εδώ είναι για όλους μία αξεπέραστη εμπειρία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
AKS Hinitsa Bay Hotel

AKS Hinitsa Bay Hotel: Σε απόσταση μόλις 2,5 ωρών από την Αθήνα, ξεχωρίζει για τις υπηρεσίες που προσφέρει για όλη την οικογένεια

Ένας παράδεισος μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα στον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό της Ελλάδας, υπόσχεται να σας χαρίσει τις πιο αξέχαστες οικογενειακές σας διακοπές φέτος το καλοκαίρι! Το Πόρτο Χέλι με τη νησιωτική ατμόσφαιρα και τον πολυτελή χαρακτήρα του, έχει εξελιχθεί σε αγαπημένος προορισμός πολλών Ελλήνων και ξένων επισκεπτών. Μάλιστα, στην περιοχή φέτος φιλοξενήθηκε για 3 μήνες γνωστή  χολιγουντιανή παραγωγή με πολύ γνωστούς πρωταγωνιστές, η οποία επέλεξε τον προορισμό του Πορτο Χελίου χάρη στις πολλαπλές δυνατότητές που προσφέρει σε  φυσικό κάλος αλλά και υποδομές φιλοξενίας για γυρίσματα διεθνών παραγωγών.

Με την πανέμορφη θέα του καταπράσινου κόλπου της Χηνίτσας που απλώνεται μπροστά απ’ το ξενοδοχείο AKS Hinitsa Bay, οι καλοκαιρινές σας αναμνήσεις θα έχουν το ωραιότερο φόντο, ενώ μόλις μερικά βήματα σας χωρίζουν από μία ονειρεμένη, πεντακάθαρη θάλασσα, η οποία είναι βραβευμένη για 19 συνεχείς χρονιές με Γαλάζια Σημαία. Ανάμεσα στις πλούσιες υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο καθένας μπορεί να βρει ό,τι αναζητά για την χαλάρωσή του στις διακοπές, όπως μασάζ, υπηρεσίες ομορφιάς, αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλά ακόμη.

Πλούσιες επιλογές για φαγητό και ποτό προσφέρονται όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να χρειαστεί καν να μετακινηθείτε από το ξενοδοχείο. Ο σεφ του AKS Hinitsa Bay, Δημήτρης Μπαμπάκος, και η ομάδα του έχουν επιμεληθεί μοναδικά μενού με βάση την ελληνική κουζίνα και φρέσκα υλικά τοπικών παραγωγών, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές για όλα τα γούστα. Η μέρα ξεκινά με το μοσχομυριστό, ολόφρεσκο πρωινό που σερβίρεται στο κεντρικό εστιατόριο Ζέφυρος, εκεί όπου το βράδυ απολαμβάνετε έναν πλούσιο μπουφέ με σπιτικές, αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις. Το μεσημέρι η απόλαυση βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και στην ταβέρνα Sirocco, με τους εκλεκτούς μεζέδες και τα ελληνικά πιάτα. Ενώ από το πρωί έως αργά το απόγευμα  το beach bar Asterias προσφέρει μοναδικές στιγμές καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς με πλούσιες επιλογές από σνακ και φρουτοσαλάτες, παγωτά, φρεσκοστυμμένους χυμούς, παγωμένες μπίρες και δροσερά κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα.

AKS Hinitsa Bay Hotel

Η μέρα σβήνει με μοναδικά κοκτέιλ και αγαπημένα ποτά αλλά και Live μουσική στο Arcadia Bar.

Οι διακοπές στο AKS Hinitsa Bay είναι για όλους μία αξεπέραστη εμπειρία και οι μικροί μας φίλοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν παραπονεμένοι. Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που έχει επιμεληθεί η έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους παιδαγωγούς, θα κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα με κεφάτες, δημιουργικές δραστηριότητες, επιτρέποντας στους γονείς να απολαύσουν απερίσπαστοι στιγμές χαλάρωσης. Οι βραδινές προβολές ταινιών στο θερινό σινεμά υπό την επίβλεψη της έμπειρης ομάδας μας, θα χαρίσουν ένα ευχάριστο κλείσιμο της ημέρας σε ολόκληρη την οικογένεια, διασκεδάζοντας τους μικρούς και προσφέροντας μερικές ακόμη στιγμές χαλάρωσης στους μεγάλους.

AKS Hinitsa Bay Hotel

Ακόμη, το AKS Hinitsa Bay είναι το ιδανικό ορμητήριο για μονοήμερες εκδρομές στα κοντινά νησιά των Σπετσών και της Ύδρας, αλλά και για την Επίδαυρο, όπου οι λάτρεις της τέχνης μπορούν να παρακολουθήσουν μία παράσταση στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.


Info
AKS Hinitsa Bay, Αργολίδα, T.K. 213 00, Πελοπόννησος
Tηλ: 2754057401

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ