Ταξιδια

Summer Guide 2021: 80 διάσημοι πάνε διακοπές με την ATHENS VOICE

Ο πιο γνωστός οδηγός διακοπών της Ελλάδας μόλις κυκλοφόρησε

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Summer Guide 2021: 80 διάσημοι πάνε διακοπές με την ATHENS VOICE

Athens Voice Summer Guide 2021: 80 γνωστοί και αγαπημένοι Έλληνες γράφουν στον ετήσιο ταξιδιωτικό οδηγό της Ελλάδας

To Summer Guide της ATHENS VOICE, η ιστορική ταξιδιωτική έκδοση που ξεκίνησε το 2004 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έγινε ο ετήσιος θεσμός του καλοκαιριού, επισκέπτεται και φέτος όλη την Ελλάδα. Μια συναρπαστική ξενάγηση στην Ελλάδα από δημιουργικούς ανθρώπους.

ATHENS VOICE SUMMER GUIDE 2021

Για μια ακόμα χρονιά η Athens Voice γίνεται «Greece Voice» και ταξιδεύει παντού σε όλη τη χώρα μέσα από τα μάτια 80 διάσημων και αγαπημένων προσωπικοτήτων. Συγγραφείς, καλλιτέχνες, πολιτικοί, επιχειρηματίες γράφουν για τους προορισμούς που προτιμάνε. Για κάποιους είναι η ιδιαίτερη πατρίδα τους για άλλους η πατρίδα της καρδιάς τους, το μέρος που διάλεξαν να περνούν τις πιο ανέμελες μέρες του χρόνου. Μέσα από τη ματιά τους ταξιδεύουμε από το Καστελόριζο στην Ήπειρο και από τη Θάσο στη Γαύδο ανακαλύπτοντας τα μικρά μυστικά του κάθε τόπου.

Τι έκαναν (και τι δεν έκαναν) τα καλοκαίρια; Μας πηγαίνουν βόλτα από νησί σε νησί με πληροφορίες, tips, αφηγήσεις, μυστικά και νέα. Γράφουν ιστορίες που τους συνέβησαν, αστείες ιστορίες, γράφουν για το τι τους συγκινεί, τι τους εμπνέει, τους λόγους για τους οποίους επιστρέφουν στο ίδιο μέρος κάθε χρόνο. Σαν μικρά διηγήματα ή σαν καρτ-ποστάλ μας στέλνουν τις αναμνήσεις τους μαζί με μια χαλαρή φωτογραφία τους, τους βλέπουμε έτσι όπως δεν τους ξέρουμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την επαγγελματική «στολή».

Αυτό το τεύχος, το μεγαλύτερο και ωραιότερο κάθε χρονιάς, είναι συλλεκτικό. 160 σελίδες γεμάτες ελληνικό καλοκαίρι και αγαπημένα πρόσωπα: προορισμοί και τα κρυφά σημεία που αξίζει να ανακαλύψετε, αξιοθέατα και αφιερώσεις.

Μαζί όμως θα βρείτε και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το πού θα κολυμπήσετε, πού θα μένετε, θα φάτε και θα διασκεδάσετε από τη συντακτική ομάδα της ATHENS VOICE. Ένας πολύτιμος οδηγός διακοπών με δοκιμασμένα μέρη, που κάθε χρόνο γεμίζει με τις πληροφορίες που μαζί, εσείς και εμείς, τα τελευταία 18 χρόνια συγκεντρώνουμε κάθε Σεπτέμβριο με την επιστροφή στην πόλη.

Το εξώφυλλο της φετινής έκδοσης σχεδιάζει ο Άκης Τσέβης.

Εικονογράφηση ανθρώπων σε παραλία

Summer Guide 2021: Βρείτε τον πληρέστερο και πιο ενημερωμένο ταξιδιωτικό οδηγό στα κόκκινα stands, διαβάστε τον online εδώ και δείτε τον όπως τυπώθηκε εδώ. Κυκλοφορεί Ιούλιο και Αύγουστο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ