- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάρος και Μήλος στα 10 καλύτερα νησιά για διακοπές
Το «Travel+Leisure», το έγκριτο περιοδικό με απήχηση στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό αναφέρεται στα δύο κυκλαδίτικα νησιά
Στις δέκα καλύτερες προτάσεις για διακοπές σε νησιά σε όλο τον κόσμο συγκαταλέγει την Πάρο και τη Μήλο η διαδικτυακή έκδοση του «Travel+Leisure».
Το έγκριτο περιοδικό με απήχηση στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό αναφέρεται στα δύο κυκλαδίτικα νησιά και τα συγκρίνει με τις Μπαχάμες, τις Μαλδίβες και το Μπαλί, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματά τους, δείγμα της διεθνούς αναγνώρισης που έχουν λάβει.
Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω αναφορά: «Είτε εξερευνάτε αρχαία αντικείμενα στην Πάρο είτε είστε με ψαροντούφεκο στο Thunderball Grotto στις Μπαχάμες, τα νησιά αυτά θα σας προσφέρουν αξέχαστες διακοπές. Οι λάτρεις της ηλιοφάνειας θα βρουν κρυστάλλινα νερά και εκπληκτικές ακτές στη Μήλο, ενώ η Πάρος, με την ηρεμία της, κερδίζει τους επισκέπτες που θέλουν να την εξερευνήσουν».
Για τη Μήλο αναφέρει:
Η Μύκονος μπορεί να παίρνει τη μερίδα του λέοντος, αλλά η Μήλος έχει υπέροχές παραλίες και αναμφισβήτητα καλύτερη ιστορία. Εδώ θα βρείτε κατακόμβες που ανταγωνίζονται τη Ρώμη, ένα ανοιχτό ορυχείο, ερείπια ενός αμφιθέατρου και πολλά ναυτικά, παραδοσιακά και αρχαιολογικά μουσεία που θα σας κρατούν απασχολημένους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όσον αφορά τις παραλίες, το Τσιγκράδο είναι must.
Για την Πάρο αναφέρει:
Στην Πάρο που ψηφίστηκε φέτος το καλύτερο νησί της Ευρώπης, θα απολαύσετε όλη τη γοητεία της Μυκόνου την ηχορύπανση. Σταματήστε στην εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής που χτίσθηκε τον 4ο αι. π.Χ. κοντά στη χώρα, για ένα ταξίδι πίσωστον χρόνο ή επισκεφθείτε την παραλία Κολυμβήθρες όπου οι όρμοι και οι βράχοι σας ικετεύουν να κάνετε ηλιοθεραπεία πάνω τους. Οι λάτρεις της ιστορίας θα εκτιμήσουν το Αρχαιολογικό Μουσείο που είναι γεμάτο με ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς θησαυρούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρίσκονται ανάμεσα στους 13 μη συμβατικούς προορισμούς του κόσμου για το 2026
Η Federal Aviation Administration (FAA) διευκρινίζει ότι τέτοια ζητήματα εντάσσονται κυρίως στην πολιτική εξυπηρέτησης των εταιρειών
Στη λίστα σουηδικής ιστοσελίδας
Οι top προορισμοί εσωτερικού και εξωτερικού
Για κάποιους, αυτό μετατρέπεται σε ένα απρόσμενο bonus
«Ένας ελληνικός παράδεισος με "ομορφιά από άλλο πλανήτη"», γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ
Τι κάνεις στη χώρα που απαγορεύεται το αλκοόλ, το τραγούδι και ο χορός;
Ποιες συνοριακές αρχές έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν κωδικούς πρόσβασης και να ερευνήσουν το ψηφιακό σας αποτύπωμα
Οι σκούρες αποσκευές είναι ο πιο εύκολος στόχος στα αεροδρόμια - Τι να προσέξετε
Το Πάσχα που μυρίζει θρούμπι και μέλι Κιμώλου
Το πιο θεαματικό ελληνικό Πάσχα, με φιλαρμονικές, λιτανείες και τους διάσημους Μπότηδες
45.000 πτήσεις στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ και ατμόσφαιρα αγριεμένου πλήθους
Η κατάνυξη, τα έθιμα και η φιλοξενία συναντιούνται σε μια εμπειρία που δεν ξεχνάς
Το αυθεντικό Πάσχα στην Κέρκυρα και πώς να το ζήσεις - Πού να πας τι να δεις και πώς να μπεις στο κλίμα του νησιού
Η «Πεταλούδα του Αιγαίου» κατέκτησε την πρώτη θέση στις 50 καλύτερες ταξιδιωτικές ιδέες του διεθνούς μέσου
Τίποτα όπως φαίνεται δεν είναι δωρεάν....
Διεθνή μέσα αποθεώνουν το «διαμάντι» των Κυκλάδων για τον ήλιο, τις αμμώδεις παραλίες και την αυθεντική γαστρονομία του
Στην Δημητσάνα, θα βρεις ένα μέρος που τα συνδυάζει όλα: Ζεστή φιλοξενία και αρκαδική γαστρονομία
Πριν μπεις στο αεροπλάνο...
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.