Σεξ

Παράτησε τους Μορμόνους για να παίζει σε ταινίες πορνό (εικόνες)

«Ήμουν σεξουαλικά πολύ καταπιεσμένη. Επί της ουσίας είσαι καλόγρια, αφιερωμένη στη θρησκεία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άντι Άντριους
Άντι Άντριους © instagram.com/iamaddieandrews

Παράτησε τους Μορμόνους για να παίζει σε ταινίες πορνό, γιατί ήταν σεξουαλικά καταπιεσμένη πριν.

Μπορεί να έχασε την πίστη της, αλλά βρήκε επαγγελματικό προσανατολισμό. Ο λόγος για την Άντι Άντριους, που μεγάλωσε σε μια πολύ συντηρητική οικογένεια Μορμόνων, αλλά τελικά αλλαξοπίστησε για λόγους δουλειάς. H 30χρονη είναι πλέον διάσημη πορνοστάρ και μετρά 92,5 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram.

Η ίδια που πρόσφατα έγινε εξώφυλλο Penthouse ως κορίτσι του μήνα «Pet of the Month» δηλώνει στη New York Post για το θρησκόληπτο παρελθόν της: «Ένιωθα ολοκληρωμένη όταν βοηθούσα σωματικά ανθρώπους». «Με καλωσόρισαν στους κόλπους τους, ήταν πολυ καλοί μαζί μου» θυμάται σήμερα η ξανθιά καλλονή που, όταν έγινε μέλος της εκκλησίας με τους αυστηρούς κανόνες για το προγαμιαίο σεξ, είχε κάνει μόνο μια φορά έρωτα στη ζωή της. Η ένταξή της στους κόλπους των Μορμόνων σήμαινε ότι θα έπρεπε να συμμορφωθεί πλήρως με αυτόν τον κανόνα, όπως και με τους υπόλοιπους.

mormon-turned-pornstar-0086.jpg

Όπως αποκαλύπτει πριν εισαχθεί στην εκκλησία των Μορμόνων είχε κάνει σεξ. Μετά το έκοψε «μαχαίρι». «Το πρόβλημα είναι ότι όχι μόνο απαγορεύεται το προγαμιαίο σεξ, αλλά ότι στο παρουσιάζουν σαν τη μεγαλύτερη αμαρτία. Όσο πιο βαθιά έμπαινα μέσα στη θρησκεία, τόσο πιο πολύ απομακρυνόμουν από την ταυτότητά μου» λέει η Άντριους.

Επί 18 μήνες ταξίδευε σε όλες τις ΗΠΑ, όπου προσηλύτιζε πιστούς και δεν έκανε σεξ μέχρι τα 26 της.

For 18 months, she proselytized in a stateside mission, and she didn’t have sex again until she was 26.

«Ήμουν σεξουαλικά πολύ καταπιεσμένη. Επί της ουσίας είσαι καλόγρια, αφιερωμένη στη θρησκεία» λέει και τονίζει ότι εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε ούτε καν να είναι παράνυμφος στον γάμο της αδερφής της, επειδή οι Μορμόνοι θεωρούν ότι το ντύσιμό τους «απρεπές» κι «έξαλλο». Αυτό και το γεγονός πως της έλειπε το τραγούδι και ο χορός, την έκανε το 2017 να τα παρατήσει όλα και να γίνει πορνοστάρ.

Έτσι, το 2018 μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να γίνει ηθοποιός, αλλά παρόλο που είχε πάρει το πτυχίο της από το Brigham Young University, δεν μπορούσε να βρει δουλειά ούτε καν ως σερβιτόρα. Έτσι, δοκίμασε την τύχη της ως εξωτική χορεύτρια. «Από τότε δέχθηκα πολλές προτάσεις από ατζέντηδες ταινιών πορνό» λέει κι έτσι όλα πήραν τον δρόμο τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ