Trending Now

Αστυνομικός έστησε fake σύλληψη με ημίγυμνα μοντέλα (video)

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα - Απίστευτες καταστάσεις στη Φλόριντα των ΗΠΑ - Το video που έγινε viral

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαϊάμι: Αστυνομικός συνέλαβε στα... ψέματα τρία ημίγυμνα μοντέλα
Μαϊάμι: Αστυνομικός συνέλαβε στα... ψέματα τρία ημίγυμνα μοντέλα/@Instagram

Αστυνομικός στη Φλόριντα των ΗΠΑ οδηγεί ημίγυμνα μοντέλα στο τμήμα, μόνο που το όλο σκηνικό ήταν στημένο με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Μπορεί να το έκανε για πλάκα. Ενδεχομένως να ήθελε να ανεβάσει τα likes και να πολλαπλασιάσει τους followers. Σε κάθε περίπτωση ο William Beeker, ένας αστυνομικός στο Μαϊάμι βρήκε τον μπελά του. Όπως διαπιστώθηκε, το viral video με τα ημίγυμνα μοντέλα που οδηγούνται στο τμήμα αποτελεί fake news.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο πρωταγωνιστής της απίστευτης ιστορίας ανέβασε εικόνες στον λογαριασμό του στο Instagram από την υποτιθέμενη σύλληψη τριών μοντέλων, τα οποία κυκλοφορούσαν με εσώρουχα και ζαρτιέρες στον δρόμο. «Σας αρέσουν τα καλά ή τα κακά κορίτσια; Ποιος θα μας βγάλει;», ήταν η λεζάντα που συνόδευε το video. Στα social media έγινε χαμός. Μέσα σε λίγες ώρες το video ξεπέρασε τις ένα εκατ. προβολές.

Μόνο που ο «θόρυβος» έφθασε στα αυτιά της ηγεσίας, η οποία έδωσε εντολή να ξεκινήσει έρευνα. Πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε ότι ο William Beeker (σ.σ. ο τύπος με τα μαύρα γυαλιά που «κορδώνεται» στο video, οδηγώντας τα ημίγυμνα μοντέλα στο τμήμα) είχε στήσει ολόκληρη τη σκηνή. Στην πραγματικότητα τα μοντέλα ήταν... πορνοστάρ και όλο το γεγονός ήταν σκηνοθετημένο.

Η στιγμή που αστυνομικός στη Φλόριντα των ΗΠΑ οδηγεί στο τμήμα τα τρία ημίγυμνα μοντέλα
Η στιγμή που αστυνομικός στη Φλόριντα των ΗΠΑ οδηγεί στο τμήμα τα τρία ημίγυμνα μοντέλα/@Instagram

Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με την αστυνομία του Μαϊάμι να προχωρεί στην έκδοση ανακοίνωσης. Ο ένστολος δεν έμεινε εκεί, πάντως, και ανέβασε ένα story στο Instagram, όπου κάθεται σε μηχανή και τα τρία «μοντέλα» του κάνουν ναζάκια, επειδή τα άφησε ελεύθερα...

Φλόριντα: Ο αστυνομικός αποφάσισε να αφήσει ελεύθερα τα τρία ημίγυμνα μοντέλα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ