Σεξ

Η Μυρτώ Κοντοβά «μίλησε βρώμικα» για το σεξ και τις σχέσεις στο «Βινύλιο»

Δείτε όσα συζήτησε με τον Θάνο Ασκητή στη νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kontov.jpg

Φαντασιώσεις, σεξ και σχέσεις, διαταραχές, μονογαμία, ταμπού και άλλα. Η Μυρτώ Κοντοβά, η γυναίκα πίσω από τη δημοφιλέστερη στήλη σχέσεων της Athens Voice «Μίλα μου βρώμικα», βρέθηκε στην εκπομπή «Βινύλιο» στο ΣΚΑΪ μαζί με τον ψυχίατρο, ειδικό σε θέματα του σεξ, Θάνο Ασκητή, σε μια ουσιαστική συζήτηση για το σεξ και τη σεξουαλική ζωή. 

Η δημοσιογράφος, συγγραφέας και στιχουργός, που όπως έχει πει «το καλό σεξ είναι μια λεπτομέρεια στην οποία πρέπει να δίνεται η δέουσα σημασία» μίλησε για το «Μίλα μου βρώμικα», σημειώνοντας πως «ξεκίνησε με τη δική μας διάθεση να δούμε τι συμβαίνει στην πόλη περισσότερο κι εξελίχθηκε σε μια στήλη που δεν αφορά μόνο το σεξ αλλά και τις σχέσεις των ανθρώπων στην πόλη».

Η Μυρτώ Κοντοβά αναφέρθηκε στα αμέτρητα γράμματα τα οποία έχει λάβει μέχρι σήμερα, τις αλλαγές που έφερε η κρίση σε όσα της γράφουν οι αναγνώστες αλλά και το «καινούργιο φρούτο» του διαδικτυακού φλερτ.

Δείτε εδώ όλα όσα συζήτησε και εξομολογήθηκε στους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση, Στάθη Παναγιωτόπουλο, Βερονίκη Περγαντή και τους τηλεθεατές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ