Σεξ

Βιονικός ανδρισμός - Άνδρας που γεννήθηκε χωρίς πέος μπόρεσε να χάσει την παρθενιά του στα 45 χάρη σε μια επαναστατική επέμβαση

Ο Άντριου πλήρωσε 50.000 λίρες για να διορθώσει μια σπανιότατη γενετική ανωμαλία

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
manhood1.jpg

Βρετανός που γεννήθηκε χωρίς πέος μπόρεσε χάρη σε μια επέμβαση αξίας 50.000 λιρών να κάνει έρωτα για πρώτη φορά στη ζωή του σε ηλικία 45 ετών.

Ο Άντριου Γουάρντλ από το Μάντσεστερ υπεβλήθη τον περασμένο Ιούνιο σε εγχείρηση προκειμένου να του προστεθεί ένα βιονικό πέος το οποίο είχε φτιαχτεί από δέρμα που αφαιρέθηκε από το χέρι του. Η επέμβαση διήρκησε δέκα ώρες.  

Ο Άντριου έπρεπε να περιμένει έξι εβδομάδες προτού δοκιμάσει για πρώτη φορά στην πράξη το βιονικό πέος. Με το που πάτησε το κρυμμένο στη βουβωνική χώρα κουμπί, το «απίστευτα μεγάλο» νέο πέος του, όπως ο ίδιος το έχει χαρακτηρίσει, τέθηκε σε λειτουργία και μπόρεσε να κάνει σεξ με την παιδική του φίλη Φαίδρα Φαμπιάν καθώς ετοιμάζονταν για μια ρομαντική απόδραση στο Άμστερνταμ.

manhood2.jpg

«Δυο μέρες πριν φύγουμε για Άμστερνταμ κάναμε σεξ» είπε ο Γουάρντλ στη βρετανική The Sun τονίζοντας ότι «ήταν ωραίο και φυσικό, έτσι ακριβώς όπως θα ήθελα».

Το σεξ διήρκεσε μισή ώρα και αισθάνθηκε, όπως είπε, φανταστικά. Ο ίδιος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με το νέο βιονικό του πέος.

Η 28χρονη σύντροφός του δήλωσε επίσης ικανοποιημένη από τη συνεύρεση και διευκρίνισε ότι το πέος του Γουάρντλ φαινόταν φυσιολογικό παρά το γεγονός ότι είχε διογκωθεί ιδιαίτερα από το αλατούχο υγρό για να μπορεί να επιτελέσει τις λειτουργίες για τις οποίες είναι προορισμένο.

Το βιονικό πέος του Γουάρντλ, μάλιστα, είναι πλήρως συνδεδεμένο με τους όρχεις του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό το ζευγάρι να μπορέσει να κάνει παιδιά.

Ο γιατρό που έφτιαξε το πέος του Γουάρντλ στα εργαστήρια δήλωσε ότι ετοιμάζεται τώρα να κάνει δοκιμές για να δει αν το ζευγάρι θα μπορούσε να συλλάβει φυσιολογικά.

Η γενετική ανωμαλία που στέρησε τον Άντριου από το πέος έχει πιθανότητες να συμβεί μία στα 20 εκατομμύρια. 

manhood3.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ