Πολεις

Το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας μας ξαφνιάζει ευχάριστα

Μια τεράστια θεατρική παράσταση στη θάλασσα του Ευβοϊκού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dfxsdf.jpg

Ξεκίνησε το 2016 και μας εξέπληξε με την πρωτοτυπία, την καλαισθησία και το μοναδικό του θέαμα. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο καρναβάλι και για την ακρίβεια, θα μπορούσε να αποτελεί μια τεράστια θεατρική παράσταση που διαδραματίζεται στη θάλασσα του Ευβοϊκού σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Οι διοργανωτές του επέλεξαν να μετατρέψουν το χαρακτηριστικό στενό του Ευρίπου με τα θαλάσσια ρεύματα και την συρταρωτή γέφυρα, σύμβολο της πόλης, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό όπου διαδραματίζεται κάθε χρόνο ένα διαφορετικό μυθικό σενάριο. Η παράσταση έχει όλα εκείνα τα στοιχεία ώστε να χαρακτηριστεί υπερπαραγωγή: εκατοντάδες ηθοποιούς/εθελοντές, γιγάντια σκηνικά και φιγούρες, ηχητικά και φωτιστικά εφέ, πυροτεχνήματα, σενάριο και πλοκή που φέτος εμπνέεται από την εκστρατεία του Τρωικού πολέμου που σύμφωνα με το μύθο ξεκινάει από την Αυλίδα του Δήμου Χαλκιδέων.

Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2018- Το Χρονικό της Τροίας - Chalkida Sea Carnival 2018

Το «Χρονικό της Τροίας» είναι λοιπόν το θέμα της φετινής τελετής λήξης του Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας που θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου με πρωταγωνίστρια τη γνωστή για τα εντυπωσιακά εναέρια χορευτικά της Κατερίνα Σολδάτου.

Προηγείται η παρέλαση αρμάτων και μεταμφιεσμένων το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το απόγευμα και η Λευκή Νύχτα με συναυλίες και υπαίθρια πάρτι στο κέντρο της πόλης.

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Περισσότερες πληροφορίες στο www.chalkidacarnival.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ