Περιβαλλον

Podcast The Green Book: Το ταξίδι του σπόρου

Η δασολόγος και υπεύθυνη του Κέντρου Δέσποινα Παϊταρίδου μας μυεί στο σύμπαν των σπόρων, αποκαλύπτει αλήθειες και καταρρίπτει μύθους για τα μυστικά της σωστής αναδάσωσης

img_0879.jpg
Αθηναΐς Νέγκα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αθηναΐς Νέγκα

To 1ο επεισόδιο του podcast «The Green Book» με τίτλο «Το ταξίδι του σπόρου».

Εν αρχή ην ο… σπόρος! Στο εκκοκκιστήριο της Αμυγδαλέζας συλλέγονται και μετά από επεξεργασία αποθηκεύονται οι σπόροι που στη συνέχεια θα δώσουν τα δενδρύλλια για να αποκαταστήσουν την καταστροφή που έχει υποστεί ένα δάσος και το οικοσύστημά του. Η δασολόγος και υπεύθυνη του Κέντρου Δέσποινα Παϊταρίδου μυεί την Αθηναΐδα Νέγκα στο σύμπαν των σπόρων, αποκαλύπτει αλήθειες και καταρρίπτει μύθους για τα μυστικά της σωστής αναδάσωσης.

Εδώ και 50 χρόνια, η #MotorOilHellas δημιουργεί και προσφέρει, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Ξεκινάμε να γυρίζουμε σελίδα-σελίδα το υπέροχο «Πράσινο Βιβλίο» της ελληνικής φύσης για τα μοναδικής ομορφιάς και βιοποικιλότητας ελληνικά δάση.

To 1o επεισόδιο του Podcast «The Green Book» με τίτλο «Το ταξίδι του σπόρου», μπορείτε να το ακούσετε εδώ: 

Σε συνεργασία με το pod.gr και την Αθηναϊδα Νέγκα στο podcast «The Green Book», κάνουμε μια βόλτα στα δεκάδες διαφορετικά δασικά συμπλέγματα, από την Ροδόπη με τα ψυχρά κωνοφόρα μέχρι την Κρήτη με το Φοινικόδασος του Bάι και την ημιερημική χλωρίδα, για να γνωρίσουμε αυτόν τον ξεχωριστό δασικό πλούτο και να μάθουμε πώς θα τον προστατεύσουμε σαν πολύτιμη κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.

Το podcast «The Green Book» με την Αθηναϊδα Νέγκα  στο pod.gr

50 χρόνια MOTOR OIL, 50 χρόνια τώρα οι αξίες μας ορίζουν το αύριο της ενέργειας.

Το podcast είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες: apple podcasts, spotify, pocket casts, castbox, soundcloud.


#TheGreenBook #forests #sustainability #awareness #environment #podcast #MOH50 #50MotorOil 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ