Περιβαλλον

UEFA Respect + EU Green Deal: Το βίντεο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνεργασία με τη UEFA

Μια σημαντική δράση για την εξοικονόμηση ενέργειας που εμπνέεται από το ποδόσφαιρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Πράσινο» μήνυμα εξοικονόμησης ενέργειας περνά στους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Το βίντεο που δημιούργησε σε συνεργασία με τη UEFA.
Κομισιόν και UEFA συνεχίζουν την από καμπάνια τους για την εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από ένα νέο βίντεο © screen shot

«Πράσινο» μήνυμα εξοικονόμησης ενέργειας περνά στους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Το βίντεο που δημιούργησε σε συνεργασία με τη UEFA.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσιοποίησε ένα χιουμοριστικό όσο και ενδιαφέρον βίντεο για τη δεύτερη σεζόν της καμπάνιας που έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με τη UEFA για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Μετά από μία επιτυχημένη πρώτη σεζόν, η Κομισιόν και η UEFA συνεχίζουν την από κοινού καμπάνια τους για την εξοικονόμηση ενέργειας και δημοσιοποίησαν ένα νέο βίντεο, με τίτλο «UEFA Respect + EU Green Deal: Energy Saving Fans».

Η νέα αυτή διαφήμιση προωθεί μηνύματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξοικονόμηση ενέργειας και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν καθημερινά βήματα, ώστε να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση ενός ζητήματος που μας αφορά όλους: της τρέχουσας ενεργειακής κρίσης στην Ευρώπη.

Η συνεργασία της UEFA με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποτελεί μια υπενθύμιση της σημασίας που έχει για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο η υποστήριξη των κοινών προτεραιοτήτων που απασχολούν τους ευρωπαίους πολίτες.

To video έκανε πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου 2022, κατά τη διάρκεια αγώνων Champions League και μεταδίδεται σε όλες τις χώρες της ΕΕ και όχι μόνο, προσεγγίζοντας εκατομμύρια ανθρώπους.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου βλέπουν τη διαφήμιση κατά τη διάρκεια των αγώνων ανδρών και γυναικών του Champions League, του Europa League και άλλων μεγάλων διοργανώσεων. 

Παράλληλα με την κοινή τους προβολή στην τηλεόραση, η Επιτροπή και η UEFA προωθούν την τηλεοπτική διαφήμιση που προσκαλεί για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η UEFA δημοσίευσε ένα άρθρο ειδήσεων στην ιστοσελίδα της και μοιράστηκε το βίντεο κλιπ στο Facebook, το Instagram, το LinkedIn και το Twitter. Μετά από σύσταση της UEFA, άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων και βετεράνοι σταρ του αθλήματος, όπως ο Λούις Φίγκο, ο Κλάρενς Ζέεντορφ και ο Γκαΐθκα Μεντιέτα, δημοσίευσαν επίσης το βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ