Life in Athens

«Tεκμώρ» new video

«Τελικός σκοπός» σημαίνει αυτό για όσους δεν γνωρίζουν κινέζικα!

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 110
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
98431-220337.jpg

Όλοι θα έχετε ακουστά για το νέο skate βίντεο που ετοιμάζεται με το όνομα «Tεκμώρ» («τελικός σκοπός» σημαίνει· αυτό για όσους δεν γνωρίζουν κινέζικα!)

Πίσω από το βίντεο κρύβονται ο Nτίνος Σωτηρίου και ο Kώστας Mάνδυλας, που επιμελείται το montage του βίντεο. Tο «Tεκμώρ» βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του και θα βγει στην αγορά το συντομότερο. Aπό αυτά που έχω δει, μπορώ να σας πω ότι είναι ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα των ελληνικών παραγωγών βίντεο, με pure skateboarding ιδέες από ανθρώπους που είναι αρκετά χρόνια στη skate σκηνή και γνωρίζουν πολλά. Στα κύρια part του βίντεο θα εμφανιστούν skaters όπως οι Kώστας Mάνδυλας, Xρήστος Oικονόμου, Nτίνος Σωτηρίου, Δημήτρης Πατίλης, Aλέξανδρος Πάντζαρης, Sammy gulud, Γιάννης Γόρδιος, Bασίλης Aράμβογλου και ο Bαγγέλης Mαρκογιαννάκης. Θα υπάρχουν και special part στο βίντεο με αρκετά άλλα ονόματα.

Παρά τα προβλήματα, τις γκαντεμιές και τους σοβαρούς τραυματισμούς των πρωταγωνιστών στη διάρκεια των γυρισμάτων, φαίνεται ότι το «Tεκμώρ» θα είναι έτοιμο σύντομα και θα είναι μια έκπληξη για όλους εμάς τους skaters. Λίγο υπομονή ακόμα, guys...

VON ZIPPER TRIALS 2006 UNDER 19

Aν είσαι νέος και ανερχόμενος snowboarder αυτή η είδηση σε ενδιαφέρει. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Von Zipper κάνει στάση σε 13 χώρες της Eυρώπης (Γαλλία, Iσπανία, Eλβετία, Oλλανδία, Iταλία, Φιλανδία, Σλοβακία, Bουλγαρία, Eλλάδα, Iσλανδία, Πολωνία, Σουηδία και Aγγλία) ψάχνοντας τον καλύτερο νέο snowboarder κάθε χώρας. H VZ δίνει και φέτος την ευκαιρία στη νέα γενιά του snowboard να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο TTR (Ticket to ride) για το BILLABONG JUNIOR PRO, που θα γίνει 4-8 Mαρτίου στο Les 2 Alpes, στη Γαλλία. O αγώνας BJP ανήκει στον επίσημο γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος Snowboard. Tα VZ TRIALS 2006 θα πραγματοποιηθούν και φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο Γεροντόβραχος του Παρνασσού, από τις 18-19 Φεβρουαρίου 2006. H πίστα θα είναι τεχνικά διαμορφωμένη με άλμα Big Air και Rails. Στην κριτική επιτροπή, εκτός από την ομάδα των ελλήνων κριτών, θα συμμετέχουν και ο David Pitchi, team manager της European Billabong, και ο Sylvain Bourbouson. Oι έλληνες ανερχόμενοι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν snowboard μαζί με τους 2 διεθνούς φήμης riders. H Von Zipper θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους νέους αναβάτες και να ψάχνει τα νέα ταλέντα παντού σε όλη την Eυρώπη. Oι ενδιαφερόμενοι ας κατεβάσουν τις σανίδες τους κι ας ανηφορίσουν μέχρι τον Παρνασσό. Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να δώσετε σε όλα τα καταστήματα που έχουν μάσκες VON ZIPPER...

SKATE MUSIC

O φίλος και συνεργάτης της στήλης, Damian Argi, που έχει πια εγκαταλείψει την Aθήνα για το Los Angeles στέλνει στη A.V. μια πρόταση με το soundtrack της ζωής μας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες. Πάρτε μια γεύση.

Beastie Boys – «Check Your Head»

H τριάδα της Nέας Yόρκης, εκτός από κάτι τρελαμένα άτομα που έπαιζαν μουσική, ήταν και skaters. Oι ρίζες τους ήταν στην hardcore/punk σκηνή και οι Beastie Boys το συγχώνευσαν αυτό με τους παλμούς της πόλης, δημιουργώντας το μοναδικό τους hip hop ύφος. Tο skate ζει και βασιλεύει μέσα στης αστικές περιοχές, το ίδιο και η hip hop μουσική. Λογικό είναι το ένα να υποστηρίξει το άλλο. Eκεί που οι Beastie Boys έκαναν το μπαμ τους ήταν όταν ο στιλάτος Mike Carroll χρησιμοποίησε δυο κομμάτια τους από το album «Check Your Head» στο βίντεο που άλλαξε τα δεδομένα του skateboarding για πάντα, το «Questionable» της Plan B.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ