- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δήμος Καλλιθέας: Ξεκίνησε η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο
Έργο 300.000 ευρώ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής - Έτοιμο για τη νέα σεζόν.
Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης του φθαρμένου χλοοτάπητα στο γήπεδο Καλλιθέας, με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής.
Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής του Δήμου Καλλιθέας, με πρώτο στάδιο την αποξήλωση του υφιστάμενου, ιδιαίτερα φθαρμένου αγωνιστικού τάπητα.
Ο συνθετικός χλοοτάπητας είχε τοποθετηθεί το 2012 και, ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια συνεχούς και εντατικής χρήσης από εκατοντάδες αθλούμενους και τα αθλητικά σωματεία της Καλλιθέας, είχε παρουσιάσει σημαντικές φθορές, γεγονός που καθιστούσε επιβεβλημένη την πλήρη αντικατάστασή του.
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας της με τον Δήμο Καλλιθέας για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης.
Η δημοτική Αρχή εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Νίκο Χαρδαλιά, για τη συμβολή και τη στήριξή του στην υλοποίηση ενός έργου ιδιαίτερης σημασίας για τη νεολαία, τα αθλητικά σωματεία και τους δημότες.
Οι εργασίες προχωρούν σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και θα ολοκληρωθούν εγκαίρως, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει με ασφάλεια τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Καλλιθέας πριν από την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η αναβάθμιση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί σταθερή προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, με στόχο την παροχή σύγχρονων, ασφαλών και λειτουργικών χώρων άθλησης για όλους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μουσική, ποδήλατο, yoga, skate, σινεμά, παιχνίδι και τέχνη
Απαγορεύονται αυστηρά φράσεις όπως «τα κεφάλια μέσα» και «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»
Νέος κύκλος δωρεάν δραστηριοτήτων, με επιλογές από κολύμβηση έως γιόγκα, πιλάτες, χορό και Tai Chi
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο πράσινο
Εκστρατεία αλληλεγγύης από τον Κ.Υ.Α.Δ.Α. και το Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο
Το «αγκάθι» της οικοδομικής άδειας
Μια περιοχή 650 στρεμμάτων γύρω από την Ακρόπολη
Cult, chic, καύσωνας και ένα κρουαζιερόπλοιο στην Ανταρκτική
Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026, από τις 19:00 έως τις 23:00
Δείτε εικόνες από την «καθαρή» από αυτοκίνητα πρωτεύουσα
Στο επίκεντρο του έργου βρίσκονται οι παρεμβάσεις οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης
Έπειτα από σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας
Αν μείνεις στην πρωτεύουσα μόνο εσύ και ο Τσίου, σου βρήκαμε όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις
Ένα μονοπάτι οδηγεί σε ένα κρυφό επίνειο με κρυστάλλινα νερά, 50 λεπτά από το κέντρο της πόλης
Φυτεύτηκαν 220 δέντρα και 1.200 θάμνοι με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών
Δωρεάν εκδηλώσεις, μουσεία, παραλίες, πεζοπορίες, φαγητό και μοναδικές εμπειρίες στην Αττική
Πάνω από 20 παρεμβάσεις σε σχολεία και δημοτικές παρεμβάσεις
Έργο 300.000 ευρώ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής - Έτοιμο για τη νέα σεζόν.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.