Life in Athens

Rookie skater wanted

Πώς θα σου φαινόταν να ταξιδέψεις στο πιο hot indoor skate park;

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83344-167835.jpg

Το Red Bull (energy drink) σε συνεργασία με την Vans Footwear οργανώνουν έναν μοναδικό διαγωνισμό που απευθύνεται σε όλους τους νέους skaters της Ελλάδας. Είσαι μέχρι 18 χρονών; τότε δώσε βάση…

Πώς θα σου φαινόταν να ταξιδέψεις παρέα με τον Giorgio Zavos, στο πιο hot indoor skate park; Ποιο είναι αυτό το «House of Vans», το ολόφρεσκό δημιούργημα της Vans που βρίσκεται στο Λονδίνο; O Giorgio Zavos αναζητά το νέο ταλέντο στο skate για να ταξιδέψουν παρέα ζώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ο Giorgio, στα πλαίσια του Under My Wing project, ψάχνει το νεαρό skater που θα ταξιδέψει μαζί του από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 12 στο Λονδίνο, για ένα skate session στις 5 σήραγγες που βρίσκονται κάτω από το σταθμό Waterloo.

Αν είσαι κάτω από 18, ανέβασε το βίντεό σου (διάρκειας 1,5 λεπτού) στην ειδική φόρμα στο www.redbull.com μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Τρία από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής skate σκηνής, ο rider Giorgio Zavos, ο σκηνοθέτης Κώστας Μάνδυλας και ο Vans Team Manager Billy Γρυπάρης, (aka Billy Gee), θα αξιολογήσουν τις ικανότητές σου σε τεχνική δυσκολία, style & all around αντίστοιχα.

image

Ο rookie που θα κερδίσει την εύνοια της κριτικής επιτροπής, θα έχει την ευκαιρία ενός 3ήμερου skate session υπό την καθοδήγηση του Giorgio, ανάμεσα σε υπόγειες κατακόμβες στη Μέκα του καλιφορνέζικου brand που φέτος κλείνει 48 χρόνια ζωής.

«Ψάχνω έναν πολύ δυνατό πιτσιρικά να κάνουμε μαζί skate σε ένα απίστευτο park… είναι τόσο απλό και τόσο ωραίο!», λέει ο Giorgio ανυπομονώντας για τα πρώτα submissions. Μην διστάσεις δείξε μου τις ικανότητες σου!

image

#undermywing_Zavos

Περισσότερες πληροφορίες και video submission: www.redbull.com

image

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.