- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Ελλάδα ο προκριματικός γύρος του κορυφαίου διαγωνισμού «Hip hop International Greece 2014». Ο διαγωνισμός θα γίνει σε 40 χώρες, ενώ ο τελικός γύρος για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή θα πραγματοποιηθεί στο μαγευτικό Las Vegas. Η ομάδα της διοργάνωσης στο Las Vegas είναι υπεύθυνη για το επιτυχημένο tv show με τίτλο America’s Best Dance Crew, το οποίο συνεχίζει να κάνει θραύση εδώ και επτά έτη.
Πάμε λίγο στα δικά μας. Οι πόρτες ανοίγουν το Σάββατο 5 Απριλίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο DEREE GYM (The American College Of Greece, Γραβιάς 6 Αγία Παρασκευή, Αθήνα). Ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο θα διαγωνιστούν παρουσιάζοντας τις καλοδουλεμένες hip hop χορογραφίες τους, των οποίων η διάρκεια θα είναι το πολύ 2 λεπτά. Η επιτροπή θα ανακηρύξει τις καλύτερες ομάδες του 2014 σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: 7-12, 13-17, 18+ .
Μην ξεχάσουμε να πούμε ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα υπάρξει η εντυπωσιακή κατηγόρια MEGA CREW, όπου οι ομάδες θα αποτελούνται από 15 μέχρι 40 άτομα και πραγματικά ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον.
Οι νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς. Οι τρεις πρώτοι της κάθε κατηγορίας θα εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους στους τελικούς του Las Vegas, ένα ταξίδι που θα είναι αξέχαστο.
Εκτός από το διαγωνιστικό μέρος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεαματικά special shows από τους διεθνής εμβέλειας χορευτές, που θα είναι και οι κριτές του διαγωνισμού.
Φετινοί καλεσμένοι είναι η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Oriana από τη θρυλική ομάδα των Request. Οι Carlos Kamizele και Michael Fields από Ιταλία (με πολλούς τίτλους στο ενεργητικό τους) επισκέπτονται για πρώτη φορά την Αθήνα με πολύ ενθουσιασμό. Με την υποστήριξη της Σουηδικής πρεσβείας, η Lin Samuelsen, δημιουργός του πασίγνωστου dance project HipDrop. Την κριτική επιτροπή κλείνουν δύο βασικοί κριτές των τελικών στο Las Vegas, o Del Mac (UK) και Cosma Levi (Romania) όπου η τεραστία εμπειρία τους θα είναι πολύτιμη για να αναδείξουμε τους καλύτερους ανάμεσα σε 65 ομάδες που θα τα δώσουν όλα Σάββατο 5 Απριλίου. Μην το χάσεις, πρόκειται για ένα διαγωνισμό που πάντα κρύβει εκπλήξεις και κάτι που πρέπει να θυμάσαι σε τέτοια contest είναι ότι το καλύτερο στιλ τα σαρώνει όλα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.hiphopinternational.gr
Χορηγός Φιλοξενίας: The American College of Greece
Υποστηρικτές: Σουηδική Πρεσβεία
Χορηγοί: Red bull, Vans, Arnette, Logitech
Χορηγοί Επικοινωνίας: Mad, Mad Radio, Sporty, Seven Spots, Mosaiko,gr, Hiphop.gr, Platform.gr,Thespot.gr

Info:
Hiphop International Greece 2014
Σάββατο 5 Απριλίου, DEREE GYM – The American College Of Greece, Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή, €15
Οι πόρτες ανοίγουν: 14.00
Το show ξεκινάει: 15.00
Hiphop Workshop with Carlos Kamizele (Italy)
Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, The American College Of Greece, Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή, 19.00-20.30
PolySwagg Workshop with Oriana (Request – New Zealand)
Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, The American College Of Greece, Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή, 20.30-22.00.
Δηλώστε συμμετοχή στο greecebookings@yahoo.com
Τιμές: 1 workshop €15 - 2 workshop €25
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από 37 χρόνια αναμονής, ξεκίνησαν οι εργασίες - Ανάπλαση 7,5 στρεμμάτων και σύνδεση με τον ΗΣΑΠ
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
«Ανήκω στην έβδομη γενιά της οικογένειάς μου που ασχολείται με τα χαλιά. Σκέψου ότι το πατρικό όνομα της μητέρας μου σημαίνει «χαλιτζής».
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Χαρταετοί, μουσική και πλήθος κόσμου στα Κούλουμα του Δήμου Αθηναίων
Από τον Φιλοπάππου μέχρι το Περιστέρι, η Αθήνα γιορτάζει τα Κούλουμα
Ραντεβού στο Σύνταγμα για το μεγάλο καρναβάλι και παραδοσιακά Κούλουμα στου Φιλοπάππου - Όλο το πρόγραμμα
Χάρης Δούκας: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα φυτεύσεων για τη νέα χρονιά»
Το τελευταίο πάρτι της σεζόν θα γραφτεί με techno και breakbeats, ιδρώτα κι αγάπη
Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για εσένα και το plus one σου
Ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, μουσική και εορταστική διάθεση από τον Δήμο Αθηναίων
Είναι μόδα ή η ανάγκη των ανθρώπων να βρουν τις ισορροπίες τους ανάμεσα στην τεχνολογία και τη φύση;
Valentine's kisses, μουσική και δώρα από τη Maybelline New York
Τι ισχύει για τις κοπές δέντρων, τα επιστημονικά κριτήρια, τη διαδικασία έγκρισης και την υποχρεωτική αντικατάσταση πρασίνου.
Ready > Steady > Κυψέλη: Μια ομάδα φοιτητών αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών θέλει να μεταμορφώσει τη γειτονιά. Μάθαμε πώς.
Μια πρωτοβουλία για τα αδέσποτα που λαχταρούν μια ζεστή αγκαλιά
Γιορτάζουμε την αγάπη με μουσική και εκπλήξεις
Ο Χάρης Δούκας, ο Θάνος Παγώνης και η Μυρτώ Κιούρτη μιλούν για τη δυνατότητα της πρωτεύουσας να φέρει τη ζωή πιο κοντά στη γειτονιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.