Life in Athens

Δημιουργικό συλλαλητήριο

Χειροτέχνες από όλη την Ελλάδα παίρνουν την τύχη στα χέρια τους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
wowos.jpg

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 χειροτέχνες από όλη την Ελλάδα παίρνουν την τύχη στα χέρια τους. Πραγματοποιούν ένα σιωπηλό αλλά δημιουργικό «συλλαλητήριο». Συγκεντρώνουν και εκθέτουν αντικείμενα και έργα που οι ίδιοι δημιούργησαν, με αγάπη και μεράκι. 

Η ανάγκη της έκφρασης και της δημιουργίας σε μια εποχή Κρίσης, ανεργίας και απελπισίας, γίνεται ανάγκη επιβίωσης – δημιουργώντας μικρά ή μεγάλα Έργα Τέχνης, εκφραζόμαστε, επικοινωνούμε με άλλους ανθρώπους και ιδανικά, (θα έπρεπε να) βγάζουμε τα προς το ζειν.

Οι χειροτέχνες λένε όχι στο «παράνομο εμπόριο»  μέσα στο ασφυκτικό αυτό φορολογικό περιβάλλον όπου ΤΕΒΕ, ΕΦΚΑ, ταμειακές κλπ. τους οδηγούν σε αδιέξοδο. Αναζητώντας τρόπο να δημιουργούν και να έχουν ένα εισόδημα απο τη δρατηριότητά τους χωρίς να παρανομούν ή να είναι αναγκασμένοι να πουλούν πανάκριβα τα έργα τους για να ανταπεξέλθουν στην υπερκοστολόγηση, οι δημιουργοί και οι χειροτέχνες απευθύνουν κάλεσμα στην πολιτεία.

Τα έσοδα από τα αντικείμενα που θα πωληθούν θα  προσφερθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».   

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ στην αίθουσα «Επήρεια – Πολιτισμός», Βασιλέως Κωνσταντίνου 44, Αθήνα. 

Η Up-Κυτταρική Θρέψη (Ακαδημίας 91)  θα κεράσει νόστιμους, θρεπτικούς χυμούς από φρούτα και λαχανικά.

wowos2.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ