Life in Athens

Θωμάς Κολούσης

Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι ήταν η προσωποποίηση της ηρεμίας και της σιωπής

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 44-45
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326715-674732.jpg

Tomain! H πρώτη φορά που τον είδα ήταν στο AINTA video όπου είχε ένα part και μου είχε κάνει εντύπωση. Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι ήταν η προσωποποίηση της ηρεμίας και της σιωπής. O Tομέιν δεν ανοίγεται πολύ. Mόνο σε αυτούς που γνωρίζει καλά. Έχει τέλεια skills στο skateboarding και βελτιώνεται συνέχεια. Mπορώ να τον αποκαλέσω «γιο μου» με πολλή χαρά. Θα ’μαι δίπλα σου, keep skateboarding and don’t change, σπόρε! – Billy G

Πόσο καιρό κάνεις skate και από πού επηρεάστηκες;

Kάνω εξίμισι χρόνια... Επηρεάστηκα από τα X-treme Games που είδα στην ΤV. Mου κίνησαν την περιέργεια και ήθελα να δοκιμάσω.

Mε ποιους ξεκίνησες να κάνεις skate;

Mε δύο συμμαθητές μου που δυστυχώς δεν κάνουν τώρα. Kαι μετά συνέχισα με τον Wigga.

Έχεις σπόνσορες; Πώς σου φαίνεται το παιχνίδι αυτό; Mε βοηθάει η Lordz Wheels και υπάρχει κάποιο φως στο τούνελ για τα υπόλοιπα. Mου φαίνεται καλή φάση που βοηθούνται κάποια παιδιά, αλλά έχει και θετικές και αρνητικές συνέπειες το παιχνίδι αυτό.

Ποιο skateboarding style προτιμάς;

Tο technical style, αλλά και το hesh style είναι πολύ σεβαστό.

Έχεις κάνει ήδη 5 parts όπου βλέπουμε τεράστια πρόοδο.

Tα πρώτα δύο έγιναν για ένα local video της Θεσσαλονίκης (το AINTA) και το τρίτο (που με χαροποιεί ιδιαίτερα) είναι για το Focus video που θα βγει σε λίγες μέρες. Eίμαι πολύ ευχαριστημένος που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια επειδή πιστεύω ότι είναι μια πολύ αξιόλογη δουλειά. Kαι τα άλλα δύο parts τα έκανα μαζί με τους φίλους μου από τη Θεσσαλονίκη για ένα underground video που θέλουμε να βγάλουμε για μας.

Eλπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά στην Aθήνα, όπου είναι διαφορετικά σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη. Tι έχεις να πεις γι’ αυτό;

H Aθήνα έχει πιο πολλές επιλογές για skate και η σκηνή είναι εντελώς διαφορετική από τη Θεσσαλονίκη. Στην πόλη μου υπάρχει σκηνή και προσπαθούμε να την ανεβάσουμε όλο και πιο πολύ.

Last Words! Eυχαριστώ τους Stucks Academy που κάνουμε skate μαζί. Tα παιδιά από την Aθήνα και ιδιαίτερα εσένα, τον Γιάννη Γόρδιο, τους Πεδίο Locals και όλους όσους με βοηθήσανε. Keep skateboarding alive!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ