Life in Athens

Πάτα το play #2

 Fresh skateboarding videos

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30319-68397.jpg

 Danny Cerezini Do It Yourself

Ένα ολόφρεσκο βίντεο που κινηματογραφείται εδώ και δύο χρόνια σε διάφορες χώρες του πλανήτη. Ο Danny, ένα μεγάλο όνομα στην παγκόσμια σκηνή του skateboarding, σερβίρει ένα ανατριχιαστικό 6 λεπτό clip ξεδιπλώνοντας το ταλέντο και την τεχνική του σε συνδυασμό με κόλπα υψηλού επιπέδου- κάποια από τα οποία είναι εντελώς ακατόρθωτα. Σαν νέο μέλλος της Boulevard skate co, ο Βραζιλιάνος εκτελεστής απογειώνει το επίπεδο. Switch hard flip front blunt είναι απλά αστείο!


In Progress Sean Smith

Το ρολόι του Μινγκ Μπέν χτυπά δυνατά για το νέο βίντεο του φίλου μας Sean Smith. Σχεδόν 3 χρόνια του πήρε για να συγκεντρώσει το υλικό του, ταξιδεύοντας σε διάφορες χώρες του πλανήτη. Ο Sean εντυπωσιάζει με κόλπα που έχουν αέρα pop σε συνδυασμό με δύσκολα lines. Το βίντεο περιέχει μερικά spot της χώρας μας που τα εκτέλεσε με αρκετό στυλ. Απόλαυσε έναν Άγγλο που διαφέρει από τους υπόλοιπους!


City Of Rats Lucien Clarke & Steph Morgan

Παραμένουμε στους βροχερούς δρόμους της Αγγλίας παρουσιάζοντας ένα ακόμα part από μία παραγωγή με τον όνομα City Of Rats που δημιούργησε το ιστορικό skate shop Slam City. Δύο φίλοι παρουσιάζουν το street skateboarding της συγκεκριμένης χώρας με μια διαφορετική ματία, πράγμα που δεν έχουμε συνηθίσει και μας αρέσει. Οι δύο φίλοι επιλέγουν να εκτελέσουν τα κόλπα τους σε αρκετά περίεργα σημεία, βρόμικα με σαγρέ έδαφος. Η συγκεκριμένη εικόνα μας επιβεβαιώνει ότι το skate επιστρέφει στο μοτίβο του 90. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το βίντεο στο διαδίκτυο!


Brian Peacock welcome DC Shoes China

Το συγκεκριμένο βίντεο απλά επιβεβαιώνει ότι πλέον το skate σε όλο τον πλανήτη είναι τόσο τεράστιο όσο δεν μπορεί να φανταστεί ένας απλός θνητός. Aποδεικνύει ακόμη ότι skaters σαν τον Brian που έχουν τρομερό ταλέντο αλλά δεν τους γνωρίζει κανείς, παρουσιάζουν απλά ένα welcome part και τελικά καταφέρνουν να μιλάει όλος ο πλανήτης για το ταλέντο τους. Με στυλ και χαρακτήρα ο technical skateboarder απλά ισοπεδώνει τα πάντα! This is skateboarding…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ