Life in Athens

Πάτα το play

4 νέα βίντεο για skate

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
29447-66776.jpg

Ένα ολόφρεσκο βίντεο που αναφέρεται στην ιστορική κάμερα VX 1000, μία από της καλύτερες κάμερες όλων τον εποχών. Απολαύστε ένα μοντάζ ωμού σκληροπυρηνικού street skateboarding από τον Ryan Alvarado  Jimmy Cao, Brian Gille, Spencer Prati, Brandon Lefever, Nick Suarez, Stephen Lawyer, Jake Chough, Nolan Lively, Alex Caceras, Lenny Vargas, Billy Antonio, John Lupfer, Robert Lozares.. Επειδή όλα γυρίζουν στην εποχή των 90s το συγκεκριμένο βίντεο σίγουρα θα ξυπνήσει συναισθήματα σε όσους έζησαν εκείνη την εποχή.


Ένα αρκετά σημαντικό video part του μοναδικού Austyn Gillette που ετοιμάζει σχεδόν 12 μήνες ταξιδεύοντας σε αρκετές πόλεις για να επιλέξει σημεία ως καθαρός εκτελεστής. Το συγκεκριμένο βίντεο του Austyn είναι ένα από τα υποψήφια μέσα από τα οποία το κοινό θα επιλέξει τον Skater Of the year του 2012 για το γνωστό Παγκόσμιο περιοδικό Thrasher Magazine. Εμείς είμαστε μαζί του, το σίγουρο όμως είναι ότι το συγκεκριμένο υλικό τον ανεβάζει στους top skaters του πλανήτη για την μοναδικότητα του, το στυλ, και το τρελό του pop. Skateboarding was beutiful...


Ο παλιόφιλος Κώστας Μανδυλας ταράζει τα νερά με τον δικό του τρόπο, μ' ένα trailer για την νέα του  δουλειά που θα κυκλοφορήσει το 2013, ένα documentary για το skateboarding στην Αθήνα που ετοιμάζει εδώ και καιρό. Το σίγουρο είναι ότι θα κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό, γεγονός που σίγουρα τον στρεσάρει τον Κώστα ώστε να δώσει το 101% των δυνατοτήτων του. Πάντα τον θυμάμαι από μικρός να μου μιλά για ένα τέτοιο αφιέρωμα! Φυσικά το περιμένουμε με μεγάλη χαρά.


Save Our Souls ένα πρόσφατο βίντεο από τα δικά μας παιδιά είναι εδώ για να σας φτιάξει την διάθεση για 30 λεπτά. Μια παρέα σε χαλαρούς ρυθμούς μάζεψε υλικό όμορφο και στιλάτο δημιουργώντας ακόμα μια Ελληνική skateboarding παραγωγή (από τα χέρια του Νέστορα Χαρητονίδη).

Παρακολουθήστε το εδώ 

Featuring : Koger Sarbast, Kostas Tribonias, Thodoris Machairas , Giorgio Zavos, George Papadimitriou, Nikos Moloctos, Nestor , Solon , Billy Griparis , Vasilis Kalamaridis,Edrit Duro, Mike Vasilakis and many more..

Αναμένετε διότι έρχονται αρκετές παραγωγές για skateboarding που σίγουρα θα γουστάρετε και θα σας πωρώσουν!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ