Life in Athens

Skate events

Έφτασε η αγαπημένη στιγμή, που όλοι οι skaters περιμένουμε όλη τη χρονιά

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 391
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22076-49364.jpg

Έφτασε η αγαπημένη στιγμή, που όλοι οι skaters περιμένουμε όλη τη χρονιά. Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα ήρθε η στιγμή να δούμε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών skateboard events που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εν καιρώ κρίσης, εν καιρώ πίεσης και πάει λέγοντας...

12/5 «Element Make it Count» skate park Ηλιούπολης. Ο γνωστός διαγωνισμός επιστρέφει, και ο νικητής που θα αναδειχτεί  θα ταξιδέψει στους τελικούς που θα γίνουν στο Βερολίνο 3-5 Ιουλίου. Bright.

19-20/5 «7ply» στην Θεσσαλονίκη. Το γνωστό χάπενινγκ μετακομίζει στη συμπρωτεύουσα. Ευκαιρία για εκδρομή.

24/5 «RVCA Art Show» Athens. Η γνωστή εταιρεία ρούχων οργανώνει για πρώτη φορά έκθεση με Έλληνες καλλιτέχνες (street artist, video artist κ.ά.).

25-26/5 «The Great Boarders», The Mall Athens. Θυμάστε τι έγινε πέρσι… Οι καλύτεροι αναβάτες θα διαγωνιστούν, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά! 

2/6 «North Park opening event», Θεσσαλονίκη. Ακόμα ένα γεγονός της χρόνιας που θα γίνει στην αγαπημένη μας Σαλούγκα. Πρόκειται για εγκαίνια του νέου skate park στον Βορρά και είναι το θέμα που συζητιέται σε κάθε πλατεία. Θα είναι όλοι εκεί, αφού θα γιορτάσουμε ένα ακόμη δικό του χώρο που αποκτά το ελληνικό skateboarding.

21/6 Skateboarding Day/Color Birthday Party/Skate life Art Show, μέχρι 26/6. Όπως κάθε χρόνο, όλοι οι skaters θα ξεχυθούμε στους δρόμους για να τρέξουμε σε κάθε σημείο της πόλης. Το βραδάκι το Color skate shop θα διοργανώσει γιορτή και προσκαλεί κάθε αναβάτη σε ένα πάρτι συνδυασμένο με έκθεση με θέματα από τη ζωή του skateboarding.

23/6 «Full On Championships», Our Park, Αμπελόκηποι. Ο μεγάλoς διαγωνισμός στο Πάρκο καλεί κάθε skater από όλη την Ελλάδα να δώσει το παρόν και να διαγωνιστεί. Στον ίδιο χώρο θα γίνει τον Σεπτέμβριο και ο τελικός του Battle Of Color.

11-14/10 Skate And The City/ Sports and Fashion. Έχουν κλείσει, όπως βλέπετε ήδη, οι ημερομηνίες για το γνωστό skate event. Λεπτομέρειες όταν έρθει η ώρα του.

Αυτή είναι η λίστα για τους διαγωνισμούς σε γενικές γραμμές. Καθόλου άσχημα, που θα έλεγε και η μαμά μου. Θα αναφερθούμε αναλυτικά σε κάθε ένα διαγωνισμό με περισσότερες πληροφορίες, όταν πλησιάζουν οι ημερομηνίες τους. Μέχρι τότε κρατάτε ενέργεια κάνοντας practice. 


SKATE & ΤΗΕ CITY

Our Park cu skate Plaza. Ανανεωμένο, φρεσκοβαμμένο, με διορθωμένες όλες του τις ατέλειες, μέχρι και οι λακκούβες έκαναν φτερά: Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να σταματήσουν αυτό το πάρκο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και να απομακρύνουν τόσα παιδιά που δίνουν ζωή στη γειτονιά. Δεν θα τους περάσει.

Element Future Nature am skate video. Πανέμορφο, χωρίς να προκαλεί βαρεμάρα στο θεατή. Πόσο υπέροχο είναι να βλέπεις ταλεντάρες να τα δίνουν όλα και να κάνουν μαγικό skateboarding!

Η ταμπέλα underground πλάθει ένα μύθο γύρω από κάποιο skater, το γνωρίζουμε χρόνια αυτό. Δεν είναι εύκολο να είσαι underground. Σήμερα έχουν μπερδέψει τα πράγματα ορισμένοι, αλλά ξέρω… στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι.

Toy Machine skateboards. Έφτασαν στο Color skate shop σε λογική τιμή, αν σκεφτείς ότι κάποτε δεν σου έφταναν ούτε 80 ευρώ για να τα αποκτήσεις. Έχει και η κρίση τα καλά της.

billygee23@yahoo.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ