Κατοικιδια

Liberty Run 2023: Ένας αγώνας δρόμου για καλό σκοπό

«Βιωματική δράση» για μικρούς και μεγάλους με λευκό μπαστούνι και σκύλο οδηγό της Liberty Guide Dogs, παιχνίδια και δράσεις για τους τετράποδους φίλους

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Liberty Guide Dogs
© Unsplash

Liberty Run 2023: H Liberty Guide Dogs και o αγώνας δρόμου 2 χλμ. για καλό σκοπό 

Επιστρέφει ο συναρπαστικός αγώνας δρόμου 2 χλμ. παρέα με τετράποδους φίλους για την ενίσχυση του έργου της Liberty Guide Dogs. Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου «Βλέπουμε μαζί» στο Campion School στην Παλλήνη. Για 2η  συνεχόμενη  χρονιά η M.K.O Liberty Guide Dogs, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού, διοργανώνει, σε συνεργασία με μια ομάδα μαθητών του Campion School και την ομάδα της Action Hellas, το Liberty Run 2023 #vlepoumemazi.

Ο Γιάννης Κονδράρος της Liberty Guide Dogs
Ο Γιάννης Κονδράρος της Liberty Guide Dogs © Athens Voice

Liberty Run 2023: H Liberty Guide Dogs και o αγώνας δρόμου 2 χλμ. 

Μια πρωτότυπη φιλανθρωπική εκδήλωση που περιλαμβάνει έναν ξεχωριστό αγώνα τρεξίματος μη αγωνιστικού χαρακτήρα μαζί με τα σκυλιά των συμμετεχόντων, ώστε ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί και να ενημερωθεί για το κοινωνικό καλό σχετικά με τους ανθρώπους με οπτική αναπηρία. Καθ’ όλη την διάρκεια του Liberty Run 2023 θα πραγματοποιούνται δρώμενα όπως: «Βιωματική δράση» για μικρούς και μεγάλους με λευκό μπαστούνι και σκύλο οδηγό της Liberty Guide Dogs, παιχνίδια και δράσεις για τους τετράποδους φίλους μας με την τεχνική agility σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σχολείο με εμπόδια καθώς και δράσεις για τα μικρά παιδιά.

Ο Γιάννης Κονδράρος της Liberty Guide Dogs
© Athens Voice

Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενισχυθεί οικονομικά το έργο της Liberty Guide Dogs όπως και να ευαισθητοποιηθεί το κοινό στα θέματα αναπηρίας των συνανθρώπων μας. Μέσα από την συμμετοχή των ενδιαφερομένων, στόχος της Liberty Guide Dogs είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της εκπαίδευσης σκύλων οδηγών προσφέροντας έτσι, πολύτιμους συνοδοιπόρους σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Liberty Run 2023

Liberty Guide Dogs είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Γιάννη Κονδράρο το 2019 με στόχο να εκπαιδεύει σκύλους-οδηγούς για άτομα με ορατές και μη ορατές αναπηρίες – παθήσεις. Το όραμά της είναι η προώθηση της ανεξάρτητης και αυτόνομης διαβίωσης όλων των ατόμων με μερική ή ολική οπτική αναπηρία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ