Κατοικιδια

Σκυλάκι έκανε απίστευτο ταξίδι 160 χιλιομέτρων σε όλη την Ελβετία

Η Λάκι έφτασε από τη Βέρνη στη Γενεύη πριν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκυλί διέσχισε 160 χιλιόμετρα στην Ελβετία - Η Λάκι αφέθηκε στη Βέρνη, αλλά δραπέτευσε και πήγε στη λίμνη της Γενεύης πριν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες της.
Επικό ταξίδι 160 χιλιομέτρων σε όλη την Ελβετία έκανε ένα 14χρονο τεριέ © EPA/Sohail Shahzad

Σκυλί διέσχισε 160 χιλιόμετρα στην Ελβετία - Η Λάκι αφέθηκε στη Βέρνη, αλλά δραπέτευσε και πήγε στη λίμνη της Γενεύης πριν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες της.

Ένα τεριέ - δραπέτης με το όνομα Λάκι έκανε ένα επικό ταξίδι 160 χιλιομέτρων σε όλη την Ελβετία την παραμονή της εθνικής εορτής της χώρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ.

Οι ιδιοκτήτες της την είχαν αφήσει σε καταλύματα σκύλων στην περιοχή της Βέρνης, αλλά η 14χρονη σκυλίτσα απέδρασε το βράδυ της Δευτέρας.

Το επόμενο πρωί εμφανίστηκε στη Γενεύη, 160 χιλιόμετρα μακριά, ανέφερε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός RTS.

«Υπήρχε μια τρύπα στον φράχτη του σκυλόσπιτου», είπε στο RTS η ιδιοκτήτρια της Λάκι, Τζένιφερ Βάγκνερ.

Το σκυλί βρέθηκε κοντά στη λίμνη της Γενεύης το πρωί της 1ης Αυγούστου, καθώς η ρίψη πυροτεχνημάτων εγκαινίαζε τους εορτασμούς για την εθνική εορτή της Ελβετίας.

Ένας κάτοικος της Γενεύης εντόπισε το ζώο στην άκρη ενός δρόμου και ειδοποίησε τις αρχές, ανέφερε το RTS.

Αγωνιωδώς περίμεναν νέα οι ιδιοκτήτες της 14χρονης σκυλίτσας

Δεδομένου ότι η Λάκι είχε μικροτσίπ, η αστυνομία εντόπισε αμέσως τους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι ήταν στο Βερολίνο και περίμεναν αγωνιωδώς νέα.

Εκτός από μερικά τσιμπούρια στο τρίχωμά της, η Λάκι δεν φάνηκε να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της.

«Αισθάνομαι τυχερή που είναι υγιής, δεν πέθανε και δεν τραυματίστηκε», είπε η Βάγκνερ στο RTS. «Ήταν μεγάλος τρόμος για εμάς».

Η Βάγκνερ πιστεύει ότι η σκυλίτσα της είχε μια μικρή βοήθεια για το επικό ταξίδι της. Πιστεύει ότι κάποιος πρέπει να πήρε το πολύ φιλικό σκυλί και να το οδήγησε στη Γενεύη.

«Δεν νομίζω ότι είναι πιθανό να έτρεξε σε όλη τη διαδρομή. Είναι 160 χιλιόμετρα», είπε. «Αυτό είναι αδύνατο για έναν σκύλο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

(Με πληροφορίες του Guardian)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ