Κατοικιδια

Θερμαινόμενο σπίτι για τις γάτες το επόμενο γάτο-trend;

Έχουμε δει διάφορα περίεργα προϊόντα αλλά αυτό ίσως δώσει λίγη ζεστασιά στα αδέσποτα τον χειμώνα

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cat_house_1_.jpg
© K&H Pet Products

Μία εταιρία από τις ΗΠΑ που ειδικεύεται σε προϊόντα για κατοικίδια, κυκλοφορεί θερμαινόμενα σπιτάκια εξωτερικού χώρου για γάτες

Καλά την έχουμε βγάλει ακόμα στην Ελλάδα με το κρύο (που δεν έχει έρθει), ακόμα περιμένουμε την άφιξη του χειμώνα. Που θα πάει, δεν θα μας ξεχάσει.

cat_house_2.jpg

Μία βόλτα στο ίντερνετ και σε διάφορα online καταστήματα είναι ικανή για να περιηγηθείς σε διάφορα ενδιαφέροντα, αστεία ή και περίεργα προϊόντα. Δεν ξέρουμε σε τι κατηγορία μπαίνει το παρακάτω προϊόν αλλά σίγουρα έχει έναν fun factor.

Η εταιρία K&H Pet Products από το Κολοράντο των ΗΠΑ ειδικεύεται σε θερμαινόμενα προϊόντα για κατοικίδια (αυτό θα πει εξειδίκευση), όπως και αυτό το θερμαινόμενο σπίτι για γάτες. Σίγουρα, το Κολοράντο «καταλαβαίνει χειμώνα».

Το σπίτι έρχεται στις τιμές των 67.99-84.99 δολαρίων, σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να διαλέξεις. Ακριβό σίγουρα δεν το λες. Από τις κριτικές του προϊόντος φαίνεται να είναι εύκολο προς την λειτουργία και συναρμολόγηση, να έχει απλή είσοδο και έξοδο, είναι αδιάβροχο και με ένα πολύ ασφαλές και πιστοποιημένο θερμαινόμενο μαξιλαράκι των 20 Watt να κάνει τη δουλειά.

cat_house_3.jpg

Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να υιοθετήσεις μία γάτα και να την έχεις μέσα στο σπίτι σου και όχι να κυκλοφορεί έξω στο κρύο. Οι αδέσποτες γάτες είναι ευάλωτες σε πολλούς κινδύνους και αρρώστιες. Ακόμα και έτσι, αυτό το θερμαινόμενο σπίτι ίσως δώσει κάποιες λύσεις τις δύσκολες ώρες του χειμώνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ