Κατοικιδια

Απίστευτο: Μαϊμού προσπαθεί να κάνει σεξ με δύο ελάφια (video)

Πρόκειται για σπάνια περίπτωση απόπειρας σεξουαλικής επαφής ανάμεσα σε διαφορετικά είδη ζώων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
336655-700239.jpg

Μία σπάνια στιγμή κατάφεραν να καταγράψουν με τις κάμερές τους Ιάπωνες και Γάλλοι επιστήμονες.

Βρισκόμενοι στη φύση, οι επιστήμονες βιντεοσκόπησαν μια άγρια αρσενική μαϊμού-μακάκο ενώ προσπαθούσε να ζευγαρώσει, διαδοχικά, με δύο θηλυκά ελάφια. Η μαϊμού, ως επιβήτορας, ανεβαίνει πάνω στις πλάτες των ελαφιών, σαν σε στιλ ροντέο.

Όπως επισημαίνεται, πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση απόπειρας σεξουαλικής επαφής ανάμεσα σε διαφορετικά είδη ζώων, ενώ είναι η μόλις δεύτερη φορά που κινηματογραφείται κάτι τέτοιο.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως στο παρελθόν έχουν αναφερθεί παρεμφερείς «αταίριαστες» περιπτώσεις, όπως ελέφαντες να προσπαθούν να ζευγαρώσουν με ρινόκερους ή χιμπατζήδες με βατράχους.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, ο μακάκος δεν τα κατάφερε σε καμία από τις δύο προσπάθειές του για συνουσία, ωστόσο φαίνεται ότι εκσπερμάτωσε στην πλάτη του ενός ελαφιού.

Για την ιστορία, το περιστατικό καταγράφηκε στη νήσο Γιακουσίμα της Ιαπωνίας και οι ερευνητές, με επικεφαλής την Μαρί Πελέ του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό ζωολογίας "Primates".

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY