Κατοικιδια

To BBC δίνει πλάνα από το «παρασκήνιο» του απίστευτου viral φίδια Vs ιγκουάνα (video)

Πολύ άγρια φύση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Iguana vs Snakes | Behind the Scenes | Planet Earth II

Η απίστευτη απόδραση του ιγκουάνα ανάμεσα από δεκάδες φίδια (στα Νησιά Γκαλάπαγκος) θεωρήθηκε από ειδικούς και μη, μία από τις κορυφαίες -αν όχι η κορυφαία- στιγμές της τηλεόρασης. Η κινηματόγραφηση, το μοντάζ, η μουσική του Χανς Ζίμερ συνέθεσαν μια ωδή στην επιβίωση και αποτελεί από τα πιο αγωνιώδη πλάνα σε ντοκιμαντέρ. 

Φυσικά τα περίπου 2,5 λεπτά που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο έγιναν μέσα σε μία μέρα παγκόσμιο viral και δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι είδαν με το στόμα ανοιχτό την απόδραση του ιγκουάνα. Όμως το Planet Earth 2 του BBC είναι μόλις στην  αρχή και σίγουρα έχουμε ακόμα να δούμε εκπληκτικά πράγματα. 

Μετά την τεράστια απήχηση της απόδρασης το BBC έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από το «παρασκήνιο» της απόδρασης, μόνο που αυτό το ιγκουάνα δεν τα κατάφερε... Σε αυτή την περίπτωση  ο κινηματογραφιστής αναφέρει ότι για πρώτη φορά γίνεται καταγραφή ομαδική επίθεσης από φίδια, πάλι σε -άτυχο αυτή τη φορά- ιγκουάνα. Αλλά υπάρχει κάτι σημαντικό σε αυτή την επίθεση: την κάνουν όλα μαζί αλλά δεν συνεργάζονται, το καθένα επιτίθεται για τον εαυτό του.

Δείτε ξανά και το πρώτο βίντεο: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ