Health & Fitness

Μένη Μαλλιώρη: Στο ΔΣ του Παρατηρητηρίου της Ε.Ε για τα Ναρκωτικά

Η ομότιμη καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ

63834-643587.jpg
Βασίλης Βενιζέλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νένη Μαλλιώρη
© EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Η Μένη Μαλλιώρη για δεύτερη συνεχή, τριετή θητεία, στη θέση της εκπροσώπου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στο Δ.Σ. του Παρατηρητηρίου της Ε.Ε για τα Ναρκωτικά.

Ένα στέλεχος του κινήματος για την απολύτως ανθρωπιστική μεταχείριση των χρηστών ναρκωτικών, την απομάκρυνσή τους από τα θανατηφόρα δίχτυα των εμπόρων ναρκωτικών και την προσέγγισή τους στις υπηρεσίες Υγείας της χώρας μας, είναι πάντα η ομότιμη καθηγήτρια Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), Μένη Μαλλιώρη.

Η Μένη Μαλλιώρη, λοιπόν, αναδείχθηκε πριν από δύο εβδομάδες, για δεύτερη συνεχή, τριετή θητεία, στη θέση της εκπροσώπου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στο Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία (ΕΚΠΝΤ), το οποίο εδρεύει στην Λισαβώνα.

Μάλιστα, για την θέση αυτή προηγήθηκε δημόσια προκήρυξη και ακολούθησαν υποψηφιότητες προσώπων από διάφορα κράτη – μέλη, ενώ η υποψηφιότητα της Μένης Μαλλιώρη προτάθηκε από την πολιτική ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών – Δημοκρατών, στην οποία ανήκει το ΚΙΝΑΛ από την πλευρά της χώρας μας, και ακολούθησε ονομαστική ψηφοφορία στην Επιτροπή Ελευθεριών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, βάσει της οποίας η Μένη Μαλλιώρη εξελέγη, υποστηριζόμενη, ασφαλώς, και από ευρωβουλευτές άλλων πολιτικών ομάδων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ