Health & Fitness

Ρωσία: Ξεκίνησε η παραγωγή του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εμβόλιο
Εμβόλιο © Anna Shvets/Pexels

Ξεκινάει η παραγωγή του εμβολίου για τον κορωνοϊό η Ρωσία - Έχει περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Η Ρωσία άρχισε την παραγωγή του νέου εμβολίου της κατά του κορωνοϊού, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, το οποίο επικαλείται το υπουργείο Υγείας.

«Η παραγωγή του εμβολίου εναντίον της μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό που αναπτύχθηκε από το Ερευνητικό Επιστημονικό Ινστιτούτο Γκαμαλέγια έχει ξεκινήσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Το ρωσικό υπουργείο Υγείας υποστηρίζει πως το εμβόλιο, με την επωνυμία Sputnik V, έχει περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους και έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να κτίζει ανοσία απέναντι στον SARS-CoV-2, όμως ορισμένοι επιστήμονες εκφράζουν φόβους ότι η Μόσχα μπορεί να βάζει το εθνικό κύρος πάνω από την ασφάλεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ίδρυμα ΑΜΚΕ Κλέων Τσέτης: Δωρεά δύο απινιδωτών στο Λιμεναρχείο Μυκόνου
Ίδρυμα ΑΜΚΕ Κλέων Τσέτης: Δωρεά δύο απινιδωτών στο Λιμεναρχείο Μυκόνου

Ο εξοπλισμός προορίζεται για τα δύο λιμάνια του νησιού (στο νέο λιμάνι στον Τούρλο αλλά και στο παλιό λιμάνι) όπου διακινούνται ετησίως πάνω από 2,1 εκατομμύρια επιβάτες ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY