- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών κοντά στους πληγέντες των πλημμυρών
Παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για την κάλυψη των βασικών αναγκών
Ανθρωπιστική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στεκόμενος στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έφτασαν στην Καρδίτσα φορτία με: κρεβάτια, στρώματα και μαξιλάρια, για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες συμπολιτών μας. Τα παραπάνω φορτία με την ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκαν στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο.
Ο Σεβασμιότατος μετά την παραλαβή της βοήθειας δήλωσε: «Παραλάβαμε την ανθρωπιστική βοήθεια την οποία μας έστειλε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και περιλαμβάνει κρεβάτια, στρώματα και μαξιλάρια. Το υλικό θα μοιραστεί στα χωριά μας και όπου αλλού παρίσταται σχετική ανάγκη ώστε να επιστρέψουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους και να κοιμούνται μέσα σε αυτά.
Η φιλάνθρωπη προσφορά και το αίσθημα της αλληλεγγύης αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της κουλτούρας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Το ήθος, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν όλο το προσωπικό που στελεχώνει τον Όμιλο και ιδιαίτερα τον ιδρυτή αυτού, Πρόεδρο Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο. Εκφράζουμε από καρδιάς τις θερμές ευχαριστίες μας για τη φιλάνθρωπη αυτή προσφορά αγάπης και ευχόμαστε όπως αποβεί παράδειγμα προς μίμηση».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, αναφερόμενος στην αποστολή βοήθειας δήλωσε: «Η αποστολή της βοήθειας αυτής αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους από τη θεομηνία συμπολίτες μας. Ο Όμιλός μας θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των πλημμυροπαθών».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο καπνός παραμένει σε κλειστούς χώρους ακόμη και όταν υπάρχουν ανοιχτά παράθυρα
Πότε πρόκειται για χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του παιδιού και πότε για μια διαταραχή που χρειάζεται παρέμβαση
Σχεδόν το 25% των θυμάτων από πνιγμό αποτελούν τα παιδιά έως 5 ετών
Άμεσες και χρόνιες επιπτώσεις από την έκθεση στον ήλιο
Για τις οικονομικές επιδόσεις του ομίλου, τις επενδύσεις και την εξωστρέφεια
Τι δείχνει μελέτη που ανέλυσε δεδομένα σχεδόν έξι εκατομμυρίων ανθρώπων
Η βιολογική ηλικία δεν εξαρτάται μόνο από τα χρόνια
Οι ειδικοί υπογραμμίζουν επίσης ότι η φροντίδα των ασθενών έχει βελτιωθεί σημαντικά
Σε τι διαφέρει από άλλες θεραπείες
Η αξία της παύσης, η πίεση της διαρκούς παραγωγικότητας και η διαφορά ανάμεσα στο να ζεις για να εξελίσσεσαι και στο να εξελίσσεσαι για να ζήσεις πιο ελεύθερα.
Η έκθεση στον καπνό των άλλων δεν είναι μόνο θέμα ενόχλησης
Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι η επίσκεψη σε μουσεία και συναυλίες έχει ευεργετικά οφέλη για την υγεία
Πότε βοηθά και πότε μπορεί να σαμποτάρει τους μυς
Οι συμμετέχοντες θα εντοπίζονται μέσω ειδικών εξετάσεων αίματος
Στη Σκωτία εκτιμάται ότι περίπου 90.000 άνθρωποι ζουν με άνοια
Μέχρι το 2050 σχεδόν 50% του παγκόσμιου πληθυσμού θα πάσχει από μυωπία
Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας τάσσεται υπέρ της σύμπραξης ης επιστημονικής κοινότητας
Τα κοινά συμπτώματα και οι διαφορές που πρέπει να προσέξεις
Ο πρόεδρος του Ωνασείου, Γιάννης Μπολέτης, και ο διευθυντής της Εντατικής, Σταύρος Δημόπουλος, εξηγούν γιατί αλλάζει το τοπίο η πρώτη κινητή μονάδα ECMO της Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.