Health & Fitness

3 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα για τον τριπλά αρνητικό καρκίνο μαστού στις 3 Μαρτίου

Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού από την Gilead

sofia-neta.jpg
Σοφία Νέτα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karkinos

Καμπάνια της Gilead για τον τριπλά αρνητικό καρκίνο μαστού, ο οποίος αφορά το 20% των περιστατικών  

Ο τριπλά αρνητικός καρκίνος του μαστού αποτελεί μια ιδιαίτερη κατηγορία και υπολογίζεται πως αφορά ένα ποσοστό που αγγίζει το 20% των περιπτώσεων καρκίνου του μαστού.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Τριπλά Αρνητικό Καρκίνο Μαστού στις 3 Μαρτίου,  η Gilead ανέλαβε πρωτοβουλία για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον συγκεκριμένο υπότυπο καρκίνου.

Με κεντρικό μήνυμα «ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ» στοχεύει να βοηθήσει όλους μας να κατανοήσουμε πως ο Τριπλά Αρνητικός Καρκίνου του Μαστού διαφέρει και απαιτεί εξειδικευμένη και έγκαιρη ενημέρωση των ασθενών.

Με την πρωτοβουλία της η Gilead επιδιώκει να κάνει πιο διακριτό τον συγκεκριμένο υπότυπο, μέσω της πρόσκλησης που απευθύνει για ενημέρωση και προληπτικό έλεγχο με τελικό στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή του.

Την καμπάνια «ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ» της Gilead, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων-Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.), υποστηρίζουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛ.Ο.Κ.), ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών Κ.Ε.Φ.Ι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ