Health & Fitness

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής για το Skyros Run 2021

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021.

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Χώρα της Σκύρου
Η Χώρα της Σκύρου ©skyros.gr

Skyros Run 2021: Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, Σάββατο 28 Αυγούστου 2021.

Η ομάδα του SKYROS RUN λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εξελίξεις που βιώνει η χώρα μας λόγω της πανδημίας του COVID 19 ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της διοργάνωσης. Ο αγώνας ορίζεται εκ νέου για το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα και παροχές προς τους δρομείς.

H περίοδος των εγγραφών έχει ήδη ξεκινήσει και οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.skyrosrun.com.

Όσοι δρομείς είχαν εγγραφεί και στον περσινό αγώνα και δεν είχαν επιλέξει την επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πρέπει να εγγραφούν εκ νέου με την υποσημείωση ότι έχουν εξοφλήσει την εγγραφή τους από το 2020.

«Με αισιοδοξία ατενίζουμε το μέλλον και σύντομα αναμένουμε να τρέξουμε μαζί στους δρόμους της Σκύρου. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους δρομείς που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα στήριξαν την προσπάθεια μας με κάθε δυνατό τρόπο. Ευχαριστούμε επίσης τους χρυσούς μας χορηγούς, την Aegean Airlines, τη Σκυρος Ναυτική Εταιρεία και το Korela Store που στέκονται αρωγοί στην υλοποίηση της διοργάνωσης καθώς επίσης και το ΠΕΑΠ Δήμου Σκύρου που συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την διοργάνωση με ζήλο και αποφασιστικότητα», γράφει η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο skyrosrun@gmail.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ