Health & Fitness

Dettol: Συνεχίζουμε να προστατεύουμε

Oι μικρές καθημερινές συνήθειες μας βοηθούν να προστατεύσουμε όσα αγαπάμε

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 763
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dettol: Συνεχίζουμε να προστατεύουμε
Dettol: Συνεχίζουμε να προστατεύουμε

Τα προϊόντα Dettol είναι μια ισχυρή ασπίδα προστασίας από τα μικρόβια και τους ιούς και ο σύμμαχός μας στην καθημερινή υγιεινή

Καθώς η σύνθεσή τους εξουδετερώνει αποτελεσματικά τα βακτήρια, τα προϊόντα Dettol, με παρουσία πάνω από 80 χρόνια, αποτελούν τον ισχυρότερο σύμμαχό μας στην καθημερινή υγιεινή των χεριών, των ρούχων και των επιφανειών. Εύκολα στη χρήση τους, τα προϊόντα Dettol διατίθενται σε σπρέι, σε τζελ, σε κρεμοσάπουνα, σε μαντιλάκια, σε απολυμαντικά και αντιβακτηριδιακά επιφανειών και ρούχων, δίνοντας σε εμάς και στους αγαπημένους μας μια ισχυρή ασπίδα προστασίας.

Το Dettol Αντιβακτηριδιακό Spray εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων συμπεριλαμβανομένων των Ε. Coli, της σαλμονέλας αλλά και ιών όπως του ιού της γρίπης και του κορονωϊού. Είναι απαλό και αποτελεσματικό, χωρίς χλώριο και χωρίς χρωστικές και γι' αυτό είναι ασφαλές για χρήση στους χώρους προετοιμασίας φαγητού και γύρω από τον εξοπλισμό του μωρού. Επίσης αποδεδειγμένα απομακρύνει το 90% των αλλεργιογόνων.

Dettol Αντιβακτηριδιακό Spray

Το Απολυμαντικό Spray Dettol προστατεύει την οικογένειά σας από τις ασθένειες, εμποδίζοντας την εξάπλωση των βλαβερών βακτηριδίων και ιών συμπεριλαμβανομένων των Ε. Coli, της σαλμονέλας αλλά και ιών όπως του ιού της γρίπης και του κορονωϊού. Εξουδετερώνει το 99,9%  των βακτηριδίων και των ιών από σκληρές και μαλακές επιφάνειες και ταυτόχρονα αρωματίζει τον χώρο.

Απολυμαντικό Spray Dettol

Αντισηπτικό Tζέλ Xεριών Dettol
Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων και των ιών χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Πάρτε το μαζί σας και χρησιμοποιήστε το οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Αντισηπτικό Tζέλ Xεριών Dettol
Αντισηπτικό Tζέλ Xεριών

Υγρό Kρεμοσάπουνο Xεριών Dettol
Απαλό στο δέρμα, σκληρό με τα μικρόβια. Η καθημερινή του χρήση φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας από τα βακτήρια και σας βοηθάει να τα διατηρείτε υγιεινά καθαρά. Η αντιβακτηριδιακή σύνθεση εξουδετερώνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και είναι απαλή με το δέρμα.

Υγρό Kρεμοσάπουνο Xεριών Dettol
Υγρό Kρεμοσάπουνο Xεριών Dettol

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ