Health & Fitness

Μπουρλά: Λίγες ώρες μετά την έγκριση η πρώτη διανομή του εμβολίου

Τι δήλωσε ο CEO της Pfizer

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bourla.jpg
Αλβέρτος Μπουρλά © Screenshot/ Skynews

Τι δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά για το πώς και πότε θα γίνει η διανομή του εμβολίου για τον κορωνοϊό

Ο Aλβέρτος Μπουρλά, επικεφαλής της Pfizer, της πρώτης φαρμακευτικής που ανακοίνωσε αποτελεσματικότητα του εμβολίου της για τον κορωνοϊό σε ποσοστό άνω του 90% μίλησε στο Sky News και είπε ότι η εταιρεία του είναι έτοιμη να αρχίσει την αποστολή εμβολίων μέσα σε λίγες ώρες από την έγκρισή του από τις αρχές.

Είπε ακόμα ότι θα η εταιρεία του θα καταθέσει αίτημα για έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο πολύ γρήγορα, τα επόμενα δυο 24ωρα και αμέσως μόλις υπάρξει έγκριση η αποστολή των πρώτων 20 εκατομμυρίων εμβολίων θα αρχίσει άμεσα.

Ο κ. Μπουρλά πρόσθεσε ότι μόλις πάρει η εταιρεία του την άδεια θα αρχίσει η διανομή αλλά τόνισε ότι ο κόσμος θα πρέπει να είναι υπομονετικός γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση. «Το φως είναι αληθινό, υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ».

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer ανέρχεται σε 95,96% και ο επικεφαλής της εμφανίζεται αισιόδοξος ότι ο εφιάλτης θα λάβει τέλος. «Ας είμαστε υπομονετικοί και σύντομα όλο αυτό θα τελειώσει». Όπως υπογράμμισε, το δεύτερο μισό του 2021 θα είναι για πολλούς από εμάς μια διαφορετική εμπειρία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ