Wine & Spirits

ΚΑΒΑ365: Αποκαλύπτοντας τα κορυφαία ποτά της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Aνακαλύψτε εκλεπτυσμένες εναλλακτικές που θα προσθέσουν μια νότα ρομαντισμού στην ερωτική αυτή βραδιά.

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΑΒΑ365: Τα ποτά της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

ΚΑΒΑ365: Τα ποτά της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

  • Advertorial

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορεί να εκφράσει κανείς την αγάπη και τον έρωτα του για το άλλο του μισό, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Άλλοτε πιο ρομαντικά και άλλοτε σε πιο χαλαρό κλίμα τα ευτυχισμένα ζευγάρια εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους. Το ιδανικότερο σκηνικό για πολλούς βέβαια περιλαμβάνει την άνεση του σπιτιού τους. Υπάρχει καλύτερο ραντεβού άλλωστε από το να ανανεώσετε λόγια αγάπης και να περάσετε τρυφερές στιμές στον πραγματικό χώρο χαλάρωσης σας; Σύμμαχος σε όλο αυτό το ρομαντικό ταξίδι και σκηνικό στο σπίτι είναι η ΚΑΒΑ365.

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη των ιδιοκτητών της για τα οινοπνευματώδη ποτά και την προσήλωσή τους στην εξαιρετική εξυπηρέτηση. Προσφέροντας μια ευρεία γκάμα premium ποτών, και καλύπτοντας τις ανάγκες του πιο απαιτητικού πελάτη, η οικογενειακή αυτή επιχείρηση κατάφερε να καθιερωθεί στον χώρο της χονδρικής πώλησης, χωρίς όμως να σταματήσει εκεί. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της, άνοιξε πριν περίπου δύο χρόνια τις πόρτες του πρώτου της φυσικού καταστήματος στους Θρακομακεδόνες για να επεκταθεί και στην λιανική πώληση. Σε περίπτωση που τους επισκεφθείτε στην κάβα τους, θα καταλάβετε γρήγορα πως βρίσκονται εκεί για να σας καθοδηγήσουν με χαρά σε κάθε βήμα ώστε να βρείτε το τέλειο ποτό για κάθε περίσταση όπως είναι και αυτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ομάδα τους, με πάθος για τον κόσμο των ποτών, θα σας προτείνει τις πιο συναρπαστικές ιδέες που θα κάνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη. Από εκλεκτά κρασιά μέχρι μοναδικές σαμπάνιες, μπορείτε να ανακαλύψετε εκλεπτυσμένες εναλλακτικές που θα προσθέσουν μια νότα ρομαντισμού στην ερωτική αυτή βραδιά.

Κάβα 365

ΚΑΒΑ365: Τα ποτά της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Miraval Provence Rose: Η εκλεκτή ροζέ απόλαυση

Αν είστε φαν του ροζέ κρασιού, το Miraval Provence Rosé, παγκοσμίως αναγνωρισμένο για την υψηλή του ποιότητα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το ροζέ κρασί προέρχεται από το Château Miraval στην Προβηγκία της Γαλλίας και χαρακτηρίζεται από τη φρεσκάδα των φρούτων, με νότες από κεράσια, φράουλες και ροδάκινα, ενώ η εκλεκτή του βάση δημιουργεί ένα εξαιρετικά ισορροπημένο προφίλ γεύσης. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό κρασί που συνοδεύει ιδανικά ρομαντικά δείπνα και δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για την ημέρα των ερωτευμένων.

Κάβα 365

Petalo Manzoni Moscato Rose: Μια ωδή στον έρωτα

Το Petalo Manzoni Moscato Rose της Bottega, είναι ένα αναζωογονητικό αφρώδες κρασί που αντλεί έμπνευση από την ρομαντική ατμόσφαιρα της Βενετίας. Ο συνδυασμός ποικιλιών Raboso Piave και Muscat, έδωσε ένα αρμονικό αποτέλεσμα με λεπτό ροζέ χρώμα που διακρίνεται για τη λουλουδάτη ευωδιά του και την ευχάριστη, ισορροπημένη γεύση του. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ανάλαφρο κρασί με φρουτώδη χαρακτήρα εμποτισμένο με αναμνήσεις και θρύλους από τις ιστορίες αγάπης του βορείου τμήματος της Ιταλίας.

Κάβα 365

Vino Dell’ Amore Petalo: Γλυκιά εξομολόγηση αγάπης

Το Vino Dell’ Amore Petalo της Bottega, αποτελεί μια μοναδική πρόταση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρόκειται για ένα Moscato που σε ταξιδεύει στην Πάντοβα της Βενετίας, εκεί όπου παράγεται- δημιουργώντας ένα εξαιρετικό και ταυτόχρονα σύνθετο κρασί με ζωντανό γευστικό προφίλ. Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως οι εικόνες και οι μυρωδιές της άνοιξης, οδήγησαν σε ένα υπέροχο λευκό αφρώδες κρασί που χαρακτηρίζεται από καθαρή γλυκύτητα, έντονο και κομψό μπουκέτο λουλουδιών.

ΚΑΒΑ365: Τα ποτά της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Vodka 06 Rose: Η εκλεπτυσμένη διασκέδαση έχει ροζ χρώμα

Η Vodka 06 Rose αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στην κατηγορία των premium αλκοολούχων ποτών. Παράγεται από οργανικό ροζέ κρασί Προβηγκίας, το περίφημο Chateau Vert, ενώ στην συνέχεια εισάγεται η βότκα. Η βραβευμένη αυτή επιλογή, κερδίζει την προσοχή όχι μόνο λόγω της εκλεπτυσμένης γεύσης, αλλά και λόγω του πρωτοποριακού τρόπου παραγωγής της. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες διαδικασίες όπως την «ενεργή εκχείλιση οίνου» για την μοριακή εξαγωγή της γεύσης, ενισχύονται τα αρώματα της φράουλας και του ροδάκινου. Αν θέλετε να μετατρέψετε κάθε στιγμή σε μια ευχάριστη αισθητική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη, αυτή είναι η καταλληλότερη επιλογή!

Κάβα 365

Moët & Chandon Rosé Impérial: Η στιλάτη ροζέ σαμπάνια

Η Moët & Chandon Rosé Impérial, με τη λαμπερή της εμφάνιση και την εκλεπτυσμένη ροζ απόχρωση, αναδεικνύει την αυθόρμητη γοητεία και το στιλ. Αποτελείται από ένα μείγμα τριών ποικιλιών σταφυλιών, δημιουργώντας μια αρμονική σύνθεση Pinot Noir, Chardonnay και Pinot Meunier. Η προσθήκη 10% κόκκινου κρασιού της χαρίζει έναν όμορφο ροζ χρωματισμό με κεχριμπαρένιες ανταύγειες.  Μια πραγματικά απολαυστική ροζέ σαμπάνια που δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης, ιδανική για να μοιραστείτε τη χαρά της αγάπης κατά τη διάρκεια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Κάβα 365

Εσείς είστε έτοιμοι να δημιουργήστε τις δικές σας ιστορίες αγάπης και να ανακαλύψτε τη μαγεία εκλεπτυσμένων ποτών; Ένα είναι σίγουρο. Με τις προτάσεις της ΚΑΒΑ365, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι τόσο απολαυστική όσο ποτέ.

Λεωφ. Θρακομακεδώνων 68 & Ευρώτα, 136 72, Αχαρνές
2102449633, 2111100319, 2111100320
Facebook:Cava365, Instagram: cava365_

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ