- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
We Paloma … με Don Julio tequila
Αυτό το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρο ότι We Paloma με την premium & No1 στο Μεξικό, Don Julio tequila
Don Julio Paloma: Το ποτό του καλοκαιριού και η συνταγή για το πετύχεις
Όταν σκεφτόμαστε την μεξικάνικη παράδοση και το modern mexican vibe που φέρει μαζί της η Don Julio tequila μας έρχονται στο μυαλό: vibrant χρώματα, ενδιαφέρουσες γεύσεις, η έντονη επιθυμία να μοιραζόμαστε ξεχωριστές στιγμές με τους αγαπημένους μας με κάθε ευκαιρία, upbeat ρυθμoί και celebrations που τιμούν την ζωή, την παράδοση, την αγάπη – πάντα θα υπάρχει κάποιος λόγος να γιορτάσουμε και να απολαύσουμε ιδιαίτερα moments. Η Don Julio, η Νο1 premium tequila στο Μεξικό γίνεται η ιδανική βάση για το πιο δροσερό κοκτέιλ του καλοκαιριού.
Paloma με Don Julio Blanco
Η λευκή εκδοχή της Don Julio αποτελείται από 100% μπλε αγαύη διαλεγμένη στο χέρι, διπλής απόσταξης και αποτελεί τη βάση για την παραγωγή των άλλων παραλλαγών Don Julio. Ξεχωρίζει για τα αρώματα πιπεριού, με νότες ορυκτότητας και εσπεριδοειδή, όπως lime και ροζ grapefruit. Η επίγευση είναι διαρκής με καθαρές φρέσκιες βοτανικές νότες και κάποια στοιχεία μαύρου πιπεριού.
Πώς να φτιάξετε την τέλεια Don Julio Paloma
Bήμα 1
Αναμειγνύετε:
50ml tequila Don Julio Blanco
10ml σιρόπι αγαύης
Βήμα 2
Προσθέτετε πάγο
Βήμα 3
Προσθέτετε 10 ml φρέσκο χυμό λάιμ & ανακινείτε
Βήμα 4
Συμπληρώνετε γκρέιπφρουτ σόδα
Βήμα 5
Τέλος, γαρνίρετε με μια φέτα γκρέιπφρουτ & αλάτι
Don Julio Paloma Roadshow – Aκολουθήστε τους επόμενους σταθμούς
Μπείτε στα μεξικάνικα μονοπάτια του Don Julio González και αναζητήστε την παραδοσιακή Don Julio Paloma αλλά και τις πλούσιες παραλλαγές της, στους σταθμούς του Don Julio Paloma Roadshow.
Απολαύστε DJ sets, live bands, Tulum makeup, arts & crafts και πολλές ακόμη εκπλήξεις έως 11 Ιουλίου στα παρακάτω high energy bars & restaurants:
30/6 Forget About it
2/7 DOT
5/7 Upupa Epops
7/7 Theory
9/7 Balthazar
11/7 Salvador
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.