- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
We Paloma … με Don Julio tequila
Αυτό το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρο ότι We Paloma με την premium & No1 στο Μεξικό, Don Julio tequila
Don Julio Paloma: Το ποτό του καλοκαιριού και η συνταγή για το πετύχεις
Όταν σκεφτόμαστε την μεξικάνικη παράδοση και το modern mexican vibe που φέρει μαζί της η Don Julio tequila μας έρχονται στο μυαλό: vibrant χρώματα, ενδιαφέρουσες γεύσεις, η έντονη επιθυμία να μοιραζόμαστε ξεχωριστές στιγμές με τους αγαπημένους μας με κάθε ευκαιρία, upbeat ρυθμoί και celebrations που τιμούν την ζωή, την παράδοση, την αγάπη – πάντα θα υπάρχει κάποιος λόγος να γιορτάσουμε και να απολαύσουμε ιδιαίτερα moments. Η Don Julio, η Νο1 premium tequila στο Μεξικό γίνεται η ιδανική βάση για το πιο δροσερό κοκτέιλ του καλοκαιριού.
Paloma με Don Julio Blanco
Η λευκή εκδοχή της Don Julio αποτελείται από 100% μπλε αγαύη διαλεγμένη στο χέρι, διπλής απόσταξης και αποτελεί τη βάση για την παραγωγή των άλλων παραλλαγών Don Julio. Ξεχωρίζει για τα αρώματα πιπεριού, με νότες ορυκτότητας και εσπεριδοειδή, όπως lime και ροζ grapefruit. Η επίγευση είναι διαρκής με καθαρές φρέσκιες βοτανικές νότες και κάποια στοιχεία μαύρου πιπεριού.
Πώς να φτιάξετε την τέλεια Don Julio Paloma
Bήμα 1
Αναμειγνύετε:
50ml tequila Don Julio Blanco
10ml σιρόπι αγαύης
Βήμα 2
Προσθέτετε πάγο
Βήμα 3
Προσθέτετε 10 ml φρέσκο χυμό λάιμ & ανακινείτε
Βήμα 4
Συμπληρώνετε γκρέιπφρουτ σόδα
Βήμα 5
Τέλος, γαρνίρετε με μια φέτα γκρέιπφρουτ & αλάτι
Don Julio Paloma Roadshow – Aκολουθήστε τους επόμενους σταθμούς
Μπείτε στα μεξικάνικα μονοπάτια του Don Julio González και αναζητήστε την παραδοσιακή Don Julio Paloma αλλά και τις πλούσιες παραλλαγές της, στους σταθμούς του Don Julio Paloma Roadshow.
Απολαύστε DJ sets, live bands, Tulum makeup, arts & crafts και πολλές ακόμη εκπλήξεις έως 11 Ιουλίου στα παρακάτω high energy bars & restaurants:
30/6 Forget About it
2/7 DOT
5/7 Upupa Epops
7/7 Theory
9/7 Balthazar
11/7 Salvador
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Το προφίλ του συνδυάζει αρώματα πίσσας, καπνού, ώριμων φρούτων και ρητίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.