- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Wine party, το By the Glass κλείνει 9 χρόνια και το γιορτάζει
Με κρασί και μουσική στη φιλόξενη Στοά Ράλλη
Το By the Glass συμπληρώνει φέτος 9 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου
Το 2012 μέσα στη Στοά Ράλλη, μια ανάσα από το Σύνταγμα, ανοίγει ένα από τα πρώτα wine bar της Αθήνας και οι οινόφιλοι της πόλης βρίσκουν το στέκι τους. Στον κατάλογο φιγουράρουν εκατοντάδες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα αλλά και μικρά οινικά διαμάντια από όλες τις οινοπαραγωγικές ζώνες της Ελλάδας, ενώ χάρη στην πρωτοποριακή μέθοδο CORAVIN κάποιος μπορεί να πιει το αγαπημένο του κρασί σε ποτήρι χωρίς να χρειάζεται να παραγγείλει ολόκληρη τη φιάλη. Από δίπλα και τα νόστιμα πιάτα (comfort προτάσεις με δημιουργικές πινελιές και σουξέ τα θρυλικά πια «μπιφτεκάκια»), έκαναν το By the Glass να αγαπηθεί πολύ και να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα αθηναϊκά στέκια.
Φέτος το δημοφιλές wine bar συμπληρώνει 9 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με τον τρόπο του… με εκλεκτό κρασί, λαχταριστά πιάτα και ένα μοναδικό live! Αυτή την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου από τις 14.00 το μεσημέρι και μέσα στη ζεστασιά της υπέροχα στολισμένης Στοάς Ράλλη το By the Glass μας προσκαλεί για να φυσήξουμε όλοι μαζί τα κεράκια της τούρτας. Με live μουσική από το τρίο Rosanna Mailan, ειδικό μενού, πολλές ελληνικές και ξένες ετικέτες κρασιών στο ποτήρι, ενώ αρκετοί θα είναι και οι τυχεροί που θα κερδίσουν μία από τις φιάλες magnum που θα κληρωθούν.
Ακούγεται ωραία ιδέα για μια ωραία κυριακάτικη βόλτα στο κέντρο που θα γίνει ακόμη ωραιότερη με ένα ποτήρι κρασί (… ή και δύο). Αν συμφωνείς, βάλτο στο πρόγραμμά σου και την Κυριακή δίνουμε ραντεβού εκεί!
Σουρή 3 &Φιλελλήνων, Στοά Ράλλη, Σύνταγμα, 210 3232560, www.bytheglass.gr, Facebook: By the glass, Instagram: @bytheglass.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.