Wine & Spirits

«Παράγκα Revolution»: το αγαπημένο ελληνικό κρασί γίνεται 21 ετών

Το Παράγκα Κυρ - Γιάννη γιορτάζει με μια επετειακή ετικέτα

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Παράγκα Revolution»:

«Παράγκα Revolution»: μία επετειακή ετικέτα από το Κτήμα Κυρ Γιάννη ως φόρος τιμής στο δημοφιλέστερο κρασί του

Ακόμα κι αν δεν είσαι βαθύς γνώστης των κρασιών, το πιθανότερο είναι ότι κάποια ή και περισσότερες φορές στη ζωή σου έχεις πιει ένα ποτήρι «Παράγκα». Το ωραίο αυτό κρασί, με χιλιάδες σημεία πώλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ανήκει στις δημοφιλέστερες ετικέτες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη και δίκαια συγκαταλέγεται στα αγαπημένα του κοινού κρασιά του ελληνικού αμπελώνα. Κρασί γοητευτικό και ευκολόπιοτο, οι οινόφιλοι το αγαπούν για την αριστουργηματική ισορροπία του και όλοι μας για την εξαιρετική τιμή του. Με μέση τιμή πώλησης τα €8,60, η Παράγκα είναι ο ορισμός της φράσης value for money, ειδικά αν αναλογιστούμε την εξαιρετική του ποιότητα.

«Παράγκα Revolution»

Έχουν κιόλας περάσει 21 χρόνια από τότε που το σπουδαίο αυτό κρασί βρέθηκε για πρώτη φορά στο τραπέζι μας κι έγινε σύντροφος όμορφων στιγμών. Προς τιμήν όλων εκείνων που επιλέγουν και προτιμούν την «Παράγκα» για πάνω από δύο δεκαετίες, το Κτήμα Κυρ Γιάννη θέλησε να γιορτάσει με ένα νέο, επετειακό προϊόν. Το «Παράγκα Revolution» είναι κρασί εσοδείας του 2019 που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό blend Syrah και Cabernet Sauvignon από επιλεγμένους αμπελώνες της Βόρειας Ελλάδας, μια premium έκδοση που επισφραγίζει τη μακροχρόνια σχέση της Παράγκας με το οινόφιλο κοινό της.

«Παράγκα Revolution»

Στη μύτη το «Παράγκα Revolution» βγάζει έντονα τα αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών. Η παρουσία του βαρελιού αγκαλιάζει διακριτικά το αρωματικό σύνολο, προσφέροντας ένα κρασί ισορροπημένο με πολύ καλή δομή. Το στόμα ακολουθεί αρωματικά, με πλούσιο μαύρο φρούτο και όγκο σε μια ισορροπημένη αρμονία των δύο ποικιλιών, που χαρίζουν μακριά επίγευση. Συνοδεύει ευχάριστα πλατό τυριών, BBQ με ελαφρά πικάντικες σάλτσες αλλά και ένα ζουμερό burger.

«Παράγκα Revolution»

Με αφορμή την κυκλοφορία της επετειακής έκδοσης «Παράγκα Revolution», οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη μας συστήνονται μέσα από ένα video, όπου με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια μοιράζονται τις αναμνήσεις τους εδώ και 21 ολόκληρα χρόνια. Δείτε τις στο video που ακολουθεί:

Παράγκα Revolution - 21 χρόνια πριν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ