Στο Dos Hermanos την Πέμπτη θα μάθεις όλα τα μυστικά της tequila
Ένα μοναδικό workshop αφιερωμένο στη βασίλισσα των αποσταγμάτων
Το Dos Hermanos και η premium tequila Don Julio διοργανώνουν το 3rd Tequila Experience Workshop
Το Dos Hermanos είναι το πρώτο μεξικάνικο εστιατόριο της Αθήνας. Ήδη από το 1992 μας μυεί στις γεύσεις της αυθεντικής μεξικάνικης κουζίνας, στα fajita, στα tacos, στις ζουμερές quesadillas. Εκτός από το φαγητό, όμως, μεγάλο κομμάτι της μεξικάνικης κουλτούρας είναι φυσικά και η αγαπημένη όλων μας tequila.
H tequila έχει τα δικά της μυστικά. Πώς παράγεται; Πού καλλιεργείται το βασικό της συστατικό; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να την απολαύσεις; Υπομονή… Την Πέμπτη 23 Ιουλίου, το Dos Hermanos και η Premium Tequila Don Julio διοργανώνουν το απόλυτο Tequila Experience Workshop, όπου θα τα μάθεις όλα!
Στο μοναδικό αυτό workshop θα συμμετέχουν αποκλειστικά 30 τυχεροί καλεσμένοι*. Αν είσαι ανάμεσά τους, ετοιμάσου όχι μόνο να μάθεις τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια της μπλε αγαύης από τον Tequila Expert Γιώτη Αγγελίδη (Reserve Brands Ambassador Diageo Hellas), αλλά και πώς να δημιουργείς ο ίδιος υπέροχα καλοκαιρινά cocktails με βάση την tequila! Εννοείται ότι στο τραπέζι της γευσιγνωσίας, εκτός από (πολλές) tequilas θα υπάρχει και το εκπληκτικό Mexican finger food από τον chef patron του Dos Hermanos, Peter Maragos. Κι ακόμη, εκτός από την επίσημη βεβαίωση συμμετοχής, θα δοθούν στους συμμετέχοντες συλλεκτικά δώρα. Τι περιμένεις; Βάλε το sombrero σου και πάμε για tequilas!
*Η συμμετοχή στο Workshop γίνεται αποκλειστικά μέσω του Διαγωνισμού “Tequila Secrets”. Για να είσαι ένας από τους 15 τυχερούς που θα λάβουν διπλές προσκλήσεις, πάρε μέρος στο Διαγωνισμό πατώντας εδώ.
Δες το video από το περσινό Workshop:
Dos Hermnaos Mexican Cuisine, Κυριαζή, 24 Κηφισιά Τ. 2108087906
https://www.facebook.com/doshermanos.gr
https://www.instagram.com/doshermanos.gr/
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.