- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
By the glass, φθινόπωρο με κρασί και live jazz
Για τις Τετάρτες του Σεπτέμβρη έχουμε πρόταση…
Σεπτέμβρης, ο μήνας της επιστροφής. Γυρνάμε μαυρισμένοι, ανανεωμένοι και χαρούμενοι. Πανέτοιμοι για το γλυκό αθηναϊκό φθινόπωρο. Ώρα να ξαναβρούμε τους ανθρώπους που μας λείψανε, τις συνήθειές, τα στέκια μας. Η πόλη μας περιμένει και μοιάζει πιο όμορφη από ποτέ. Καιρός να την ανακαλύψεις από την αρχή.
Στην οδό Φιλελλήνων υπάρχει ένας ρώσικος ναός, χτισμένος τον 11ο αιώνα μ.Χ. Η Ρώσικη εκκλησία είναι από τα σπουδαιότερα βυζαντινά μνημεία της Αθήνας και όμως συχνά μένει αφανής. Από αύριο όμως, 6/9 και για όλες τις Τετάρτες του Σεπτεμβρίου η πλατεία της γεμίζει με jazz μουσικές και τον ήχο ποτηριών που τσουγκρίζουν. Ένα από τα πιο όμορφα –και άκρως ενημερωμένα- wine bar της πόλης, το By the glass, βγάζει τραπεζάκια στην πλατεία Ραλλούς Μάνου και μας προσκαλεί στις “Wine & Chill Jazz Wednesdays”, που ομορφαίνουν τα φθινοπωρινά απογεύματα με live jazz, υπέροχο κρασί και μαγική ατμόσφαιρα. Οι γευστικοί συνδυασμοί δεν θα λείπουν, ούτε και η καλή διάθεση. Να πάτε με χαμόγελα και να περάσετε καλά. Απαραίτητη η κράτηση.
Γ. Σουρή &Φιλελλήνων, Σύνταγμα, 210 3232560
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Το προφίλ του συνδυάζει αρώματα πίσσας, καπνού, ώριμων φρούτων και ρητίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.