- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
2 can shake it better! Ποιο θα είναι το απόλυτο μεσογειακό cocktail για φέτος;
11 ομάδες από 7 χώρες βάζουν τα δυνατά τους την Τρίτη 28/6 στη Hytra
Εδώ και λίγο καιρό η κριτική επιτροπή του Skinos, του υπέροχου αυτού λικέρ που καταφέρνει να χωρέσει όλη την Ελλάδα σε ένα μπουκάλι-αριστούργημα, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη κι από χώρα σε χώρα δοκιμάζοντας συνολικά περισσότερα από 200 cocktail (καταραμένη δουλειά…) και αναζητώντας το απόλυτο Μεσογειακό ποτό. Κατέληξαν σε 11 ομάδες (5 από την Ελλάδα και 6 από το εξωτερικό), οι οποίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο μεγάλο τελικό του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2016, που θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουνίου στην εντυπωσιακή ταράτσα του bar restaurant Ηytra, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Skinos αναλαμβάνει να βρει για εμάς το cocktail που θα πιούμε φέτος το καλοκαίρι. Όμως κανένας από τους προηγούμενους 5 διαγωνισμούς δεν μοιάζει με τον φετινό. Αυτή τη φορά, το Skinos Mediterranean Cocktails Challenge έχει σαν θέμα το «Team Challenge» και αφορά την ομάδα, την κοινή προσπάθεια, την αλληλοστήριξη και τον συναγωνισμό, γιατί όπως λέει και η Skinos “2 can shake it better!”. Περισσότεροι από 400 bartenders από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Λίβανο, Ολλανδία, Βουλγαρία και Ηνωμένο Βασίλειο ένωσαν τις δυνάμεις τους και μελέτησαν, δοκίμασαν, μύρισαν, ήπιαν και ανάμιξαν παρέα πρωτότυπα Μεσογειακά cocktails.
Την ερχόμενη Τρίτη, όποια από τις 11 κορυφαίες ομάδες κερδίσει, θα παρουσιάσει το απόλυτο μεσογειακό cocktail στο BCB (Bar Convent Berlin), που είναι το μεγαλύτερο bartending event στην Ευρώπη. Εμείς όμως, θα το πιούμε πρώτοι στην υπέροχη ταράτσα της Hytra.
*Όσοι παρευρεθούν στον τελικό του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2016 εκτός από το ότι θα δοκιμάσουν το δροσιστικό Skinos Tonic, θα μπορούν να συμμετέχουν και στο Audience Award, ψηφίζοντας την αγαπημένη τους ομάδα.
**Το Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες. Ταυτόχρονα, είναι το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας, χωρίς προσθήκη αρωμάτων ή μαστιχέλαιου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Info: Ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 20.30 στο Hutra Restaurant, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Συγγρού 107).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.