Ο Δημήτρης Ξανθούλης μας στέλνει τη συνταγή του για αρνάκι με μέντα στη λαδόκολλα
- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ένας από τους λόγους που αδημονούμε για το Πάσχα είναι το φαγητό: εκείνη τη μαγική στιγμή που θα κάτσουμε όλοι γύρω από το πασχαλινό τραπέζι για να μοιραστούμε το αρνάκι. Παραδοσιακά, το αρνί του Πάσχα ψήνεται στη σούβλα, αλλά αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, παρακάτω συγκεντρώσαμε τρεις εναλλακτικές που εγγυώνται αρνί-λουκούμι!
Μαζί θα βρεις και τα απαραίτητα συνοδευτικά του πασχαλινού τραπεζιού: πατάτες, πίτες (μία με έτοιμο και μία με χειροποίητο φύλλο) τάρτες και μοσχομυριστά ελιόψωμα, και φυσικά την συνταγή της επιτυχίας για την all time classic μαγειρίτσα. Και επειδή το δίχως άλλο θα τσουγκρίσεις αυγά (πώς αλλιώς;), σε αυτό το άρθρο θα βρεις όλα τα μυστικά για να τα βάψεις μόνος σου. Καλό Πάσχα!