Ο Δημήτρης Ξανθούλης μας στέλνει τη συνταγή του για αρνάκι με μέντα στη λαδόκολλα

Ένας από τους λόγους που αδημονούμε για το Πάσχα είναι το φαγητό: εκείνη τη μαγική στιγμή που θα κάτσουμε όλοι γύρω από το πασχαλινό τραπέζι για να μοιραστούμε το αρνάκι. Παραδοσιακά, το αρνί του Πάσχα ψήνεται στη σούβλα, αλλά αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, παρακάτω συγκεντρώσαμε τρεις εναλλακτικές που εγγυώνται αρνί-λουκούμι!
Μαζί θα βρεις και τα απαραίτητα συνοδευτικά του πασχαλινού τραπεζιού: πατάτες, πίτες (μία με έτοιμο και μία με χειροποίητο φύλλο) τάρτες και μοσχομυριστά ελιόψωμα, και φυσικά την συνταγή της επιτυχίας για την all time classic μαγειρίτσα. Και επειδή το δίχως άλλο θα τσουγκρίσεις αυγά (πώς αλλιώς;), σε αυτό το άρθρο θα βρεις όλα τα μυστικά για να τα βάψεις μόνος σου. Καλό Πάσχα!
Ο Δημήτρης Ξανθούλης μας στέλνει τη συνταγή του για αρνάκι με μέντα στη λαδόκολλα
Αρνάκι με τρεις τρόπους, πίτες και φανταστική μαγειρίτσα – όλες οι συνταγές που χρειάζεσαι για το Πασχαλινό Τραπέζι
Από πασχαλινά γλυκά και τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, μέχρι δώρα για τα βαφτιστήρια
Βόλτα σε Κουκάκι, Πετράλωνα, Θησείο, Ψυρρή, Κεραμεικό και Ακρόπολη
Γεύσεις, έθιμα και αξιοθέατα στην πρωτεύουσα των Επτανήσων
Χρήσιμες συμβουλές για θέματα υγείας που αφορούν