

Αν το σκεφτούμε, όπως τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που γλυκαίνει τις καρδιές μας έτσι και η ζάχαρη, σε όλες τις μορφές της, είναι το συστατικό που γλυκαίνει τις αγαπημένες μας συνταγές, η γεύση της χαράς, της ζεστασιάς, της συντροφικότητας. Αυτή η γλυκιά γεύση που αναδύεται από το σπίτι μας και ταξιδεύει στην καρδιά κάθε πιάτου, κάθε γλυκού που φτιάχνουμε για να μοιραστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Καλές γιορτές με δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου που θα μείνουν αξέχαστες. Και επειδή τα «λίγα λόγια ζάχαρη»… ας ξεκινήσουμε μαζί για ένα ακόμα ταξίδι στη γεύση.
14 Φεβρουαρίου, η μέρα που οι καρδιές χτυπούν ένα «τσικ» πιο δυνατά
Δεν υπάρχει οικογένεια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να μην κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο - από τα πρώτα στάδια μέχρι τις πιο σκληρές αναμετρήσεις
Μεξικό, Γαλλία, Ιταλία ή Ιαπωνία; Πού προτιμάς να φας;