Θεματα

Around the table: 40 εστιατόρια της Αθήνας, 40 μενού σε προνομιακή τιμή!

Το επιτυχημένο γαστρονομικό project της Mastercard επιστρέφει

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Around the table

Around the table: 40 εστιατόρια της πόλης προσφέρουν ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού σε προσιτή τιμή αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Mastercard

Θυμάσαι εκείνο το πολυσυζητημένο εστιατόριο που όλοι στην παρέα θέλετε να επισκεφθείτε; Πόσο καιρό το λέτε; Δεν πειράζει που όλο το αναβάλλετε, γιατί τώρα ήρθε η ιδανική στιγμή για να κάνεις επιτέλους την κράτηση. Βλέπεις, το Around the table, το γαστρονομικό project της Mastercard μόλις επέστρεψε στην Αθήνα για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Η ιδέα ήρθε από τη χαρά που νιώθουμε όταν βρισκόμαστε με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα γύρω από το ίδιο τραπέζι, όταν μοιραζόμαστε όλοι μαζί ένα αλησμόνητο γεύμα, τις αξέχαστες γεύσεις που μόνο οι καλύτεροι σεφ της πόλης μπορούν να μας χαρίσουν. Ακριβώς αυτό θα ζήσουν από τις 9 έως και τις 30 Νοεμβρίου όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard. Σε αυτό το διάστημα 40 αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας θα δημιουργήσουν 40 tailor-made menus με τοπικά υλικά, εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα και θα τα προσφέρουν με μέχρι €40/άτομο!

Around the table

Κι αν δεν ενθουσιαστήκατε ακόμα, ας ρίξουμε μια ματιά στα εστιατόρια… Στη λίστα με τα εστιατόρια που θα δοκιμάσουμε φιγουράρουν από το πιο hot εστιατόριο της σεζόν, το εκπληκτικό Pharaoh του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη, μέχρι το βραβευμένο με Bib Gourmand από τον Οδηγό Michelin εστιατόριο Jerár με σεφ τον Χάρη Νικολούζο. Και πόσα ακόμα! Στο Around the table συμμετέχουν και  το ιστορικό Βασίλαινας, το Dopios του σεφ Χριστόφορου Πέσκια, ο Tsiftis του Σήφη Μανουσέλη, ακόμα και το Ex Machina, το ολοκαίνουργιο και ήδη talk of the town εστιατόριο του σεφ Άνταμ Κοντοβά. Με άλλα λόγια, μιλάμε για κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια και τους πιο ταλαντούχους μάγειρες της Αθήνας, και άρα η τιμή των (μάξιμουμ) €40/άτομο δεν είναι απλά καλή, αλλά σχεδόν… ονειρική!

Around the table

Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ… Φέτος, στα πλαίσια του Around the table οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις εξής τρεις physical εμπειρίες: 1. ένα γαστρονομικό ταξίδι στις ρίζες της ελληνικής γαστρονομίας στο εστιατόριο Zohós, όπου οι καταξιωμένοι σεφ Σάκης Βενέτης και Χάρης Αντωνόπουλος θα συνδυάσουν αρμονικά την ελληνική παράδοση με τις σύγχρονες τεχνικές της γαστρονομίας, 2. Ένα μοναδικό γαστρονομικό Masterclass στο Jerár όπου ο σεφ Χάρης Νικολούζος θα παρουσιάσει ένα exclusive tasting menu ενώ παράλληλα θα μας ξεναγήσει στην κερκυραϊκή γαστρονομική παράδοση μέσα από ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τη μαγειρική τέχνη και τη σημασία της πρώτης ύλης και 3. Μία γαστρονομική βραδιά με φυσικά κρασιά στο Pharoh, όπου η διακεκριμένη sommelier του εστιατορίου Paisley Tara Kennett θα μας μυήσει στον κόσμο της φυσικής οινοποίησης όσο ο βραβευμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης θα μας σερβίρει ένα tailor made μενού με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της κουζίνας του.

Around the table

Μην περιμένεις. Απλώς μπες στο www.aroundthetable.gr και κάνε κράτηση για όλη την παρέα στο εστιατόριο που επιθυμείς. Μην ρωτήσεις καν τους φίλους σου, κάνε τους έκπληξη! Θα σε ευχαριστήσουν αργότερα για την αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που θα ζήσουν…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ