7 προορισμοί στην Ηλιούπολη

Paragon Brewery & Taproom: Η απόλυτη εμπειρία μπίρας στην Ηλιούπολη

Το πρώτο μικροζυθοποιείο-taproom στα νότια προάστια

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Paragon Brewery & Taproom, στην Ηλιοούπολη είναι ένα μοναδικό μικροζυθοποιείο και taproom

Το Paragon Brewery δεν είναι απλώς το μέρος για μια μπίρα. Είναι το πρώτο μικροζυθοποιείο-taproom στα νότια προάστια που προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία μπίρας – και επιβάλλεται να τη ζήσεις ακόμα και αν δεν είσαι φανατικός οπαδός της. 

Σε ένα πρώην σιδεράδικο, η Ελευθερία Παπαδάκη, ο Αναστάσιος Παπαδάκης και ο Γιάννης Ψιμούλης δημιούργησαν έναν ιδιαίτερο industrial χώρο με πάθος και γνώση για τον ποιοτικό ζύθο. Όσο θα απολαμβάνεις την παγωμένη σου από τις 17 διαφορετικές draft του Tap Room, οι οποίες εμπλουτίζονται εβδομαδιαίως, ή ένα από τα 40+ διαφορετικά μπουκάλια-κουτάκια craft μπίρας, θα βλέπεις πού παράγονται. Μια μεγάλη τζαμαρία πίσω από το μπαρ σε χωρίζει μόνο από τα καζάνια του ζυθοποιείου.

Στο Paragon στόχος τους είναι δημιουργούν διαρκώς μοναδικές εμπειρίες μπίρας. Μέσα σε δύο χρόνια έχουν εμπνευστεί 21 συνταγές craft και φρέσκου ζύθου. Και έρχονται ακόμα περισσότερες, αφού πλέον δύο νέες δεξαμενές χωρητικότητας δύο τόνων η καθεμία έχουν προστεθεί στις υπάρχουσες τρεις χωρητικότητας ενός τόνου. Έτσι, αν είσαι θιασώτης της craft κουλτούρας, θα δοκιμάζεις διαρκώς new entries που θα λατρέψεις.

Εκτός από μπίρα θα αγαπήσεις τη μεγάλη ποικιλία whiskey ή τα τοπικά κρασιά από τη Νεμέα. Επιπλέον, στο Paragon πυκνά συχνά διοργανώνονται events που δεν θες να χάσεις, όπως παραστάσεις stand-up comedy, street food βραδιές και φυσικά Brewery Open Days για να γίνεις κι εσύ –γιατί όχι;– μύστης του #craftculture. Κάνε ένα φόλοου στα σόσιαλ για να είσαι πάντα στην επικαιρότητα! Καθημερινά 17.00 με 01.30.

Extra tip: Αν πεινάσεις δεν έχουν να σου προσφέρουν φαγητό, αλλά δεν έχουν κανένα κόλλημα να παραγγείλεις απ’ έξω!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου