7 προορισμοί στην Ηλιούπολη

Umama: Για φοβερό brunch και burgers που θα σου μείνουν αξέχαστα

Χειροποίητες γεύσεις με αγνά, υψηλής ποιότητας υλικά

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Umama, στην Ηλιούπολη για τέλειο brunch και burgers

Στο αγαπημένο στέκι της Ηλιούπολης με τις χειροποίητες γεύσεις και τα αγνά, υψηλής ποιότητας υλικά, θα ευχαριστηθείς το γεύμα σου σαν να στο είχε φτιάξει η μαμά σου. Το Umama υποδέχεται τη χειμερινή σεζόν με μια μικρή αλλά αξιοπρόσεκτη ανακαίνιση στο καθιστικό του, κυρίως όμως με νέες συνταγές για όλα τα γούστα!

Η μέρα ξεκινάει με brunch και αν είσαι toast lover θα αγαπήσεις το French Toast, το Salmon & Avocado Toast αλλά και το #musteat Croque Madame με φέτες brioche, γκούντα, καπνιστή γαλοπούλα, σπιτικό mornay γραβιέρας και on top τηγανιτό αυγό με ζουμερό κρόκο. Αν, πάλι, είσαι eggs lover, μη διστάσεις να δοκιμάσεις κλασικά μπραντσοπιάτα, όπως τα Scrambled Eggs ή τα Benedict, και σίγουρα ομελέτα. Απόλαυσε την κλασική με καπνιστή γαλοπούλα, τυρί τσένταρ και μανιτάρια πορτομπέλο που συνοδεύεται με φοκάτσια και πράσινη σαλάτα. Και αν είσαι στον όγκο, διάλεξε Fitness μόνο με ασπράδια.

Αν πάλι δεν είσαι του brunch αλλά του μερακλίδικου English Breakfast... τότε έχεις την άχαστη επιλογή με δύο τηγανητά αβγά, μπέικον, λουκάνικο, μανιτάρια πορτομπέλο, γραβιέρα και φέτες brioche. Κι αν είσαι Vegan, τότε say welcome στο –μόλις κατέφθασε– πιάτο που θα εθιστείς, με χούμους, ρεβίθια, baby gem, αβοκάντο, ντοματίνια, φρέσκο κρεμμυδάκι και τυρί plant based. Και αν πάλι ψηφίζεις γλυκό, τότε πήγαινε σε ένα από τα pancakes. Ό,τι τύπος brunch κι αν είσαι, θα απολαύσεις εξαιρετικό χαρμάνι KUDU 100% Arabica στον καφέ ή αν δεν πίνεις καφέ, μια από τις πολλές επιλογές τσαγιού και σοκολάτας.

Η συνέχεια στο Umama έχει burger και τρεις νέες συνταγές ήρθαν για να μείνουν και να μεγαλώσουν τη λίστα των επιλογών σου. Είναι το Smash Burger που θα αγαπήσει κάθε τίμιος καλοφαγάς, με διπλό μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο Black Angus, τσένταρ, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, πίκλες, σπιτική BBQ και κέτσαπ. Είναι όμως και το Vegetarian που θα σε κάνει να χαμογελάσεις ακόμα κι αν είσαι ένας… ταπεινός #cheeselover. Με χειροποίητη μαγιονέζα ελιάς, ψητά λαχανικά, κρεμμύδι και μπιφτέκι τριών τυριών (κατσικίσιο, φέτα, ανθότυρο). Και είναι και το Vegan με τυρί φυτικής προέλευσης, μανιτάρια πορτομπέλο, λαχανικά, πίκλες, baby gem, κρεμμύδι και plant based μαγιονέζα. Καθημερινά από τις 08.00 έως τις 23.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09.00. Διαθέσιμη υπηρεσία delivery μέσω e-Food και Wolt.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου