18 αθηναϊκά στέκια για brunch και τέλειο καφέ

Ο Νίκος: Οι τυρόπιτες της ζωής σου!

Τυρόπιτα με ιστορία από το 1977!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 36
  • 2109356865
  • Ο Νίκος

Ο Νίκος έχει τη χειροποίητη τυρόπιτα που έχει λατρέψει όλη η Νέα Σμύρνη

Δεν το συζητάμε ότι η Νέα Σμύρνη είναι μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Αθήνας, αλλά φαντάσου να μένεις κάπου κοντά στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και κάθε μέρα που ξυπνάς για να πας στη δουλειά σου, να περνάς από το νούμερο 36. Εκεί που σε τυλίγει πραγματικά εκείνη η υπέροχη μυρωδιά της φρέσκιας, χειροποίητης τυρόπιτας, που μόλις βγήκε από τον φούρνο! Μιλάμε για τον εμβληματικό Νίκο, με ιστορία από το 1977 και με την τρίτη γενιά να κρατά αναλλοίωτες τις συνταγές που έφερε από τη Σμύρνη ο παππούς Νίκος για αυτές τις φοβερές χειροποίητες τυρόπιτες και κρεατόπιτες που έχει λατρέψει όλη η Νέα Σμύρνη.

Πολλά και νόστιμα θα σας προσφέρει ο Νίκος, όπως κρεατόπιτα με τυρί και μοσχαρίσιο κιμά που μαγειρεύεται καθημερινά εδώ (η εξέλιξη της παραδοσιακής κρεατόπιτας), υπέροχη κοτόπιτα με φιλέτο κοτόπουλο και πιπεριές φτιαγμένη από δική τους συνταγή, πεϊνιρλί σαν αυτά που έφαγες παιδί και σου έμειναν αξέχαστα, λουκανικόπιτες, ζαμπονοτυρόπιτες, κασερόπιτες, ό,τι τραβάει η όρεξή σου, πάντα από άριστες πρώτες ύλες που οι άνθρωποι του Νίκου προμηθεύονται από την τοπική αγορά.

Μαζί με όλα αυτά, φυσικά, και καλοφτιαγμένος καφές που σε στυλώνει στ’ αλήθεια, αλλά και επιλογές σε πολύ νόστιμα γλυκά, όπως η σπιτική μηλόπιτα, η μπουγάτσα, τα φρέσκα κέικ και τα μπισκότα. Καθημερινά από τις 06.30 έως τις 21.00.

www.onikos.gr

  • Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 36
  • 2109356865
  • Ο Νίκος

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου