18 αθηναϊκά στέκια για brunch και τέλειο καφέ

Dizer Coffee & Brunch: Από τα καλύτερα brunch στα βόρεια προάστια

Ένα στέκι-αφορμή για να βρεθείς στην Πεύκη

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Dizer Coffee & Brunch, στην Πεύκη, για εκπληκτικό brunch και τέλειο καφέ

Φημισμένο για το πλούσιο brunch του στα βόρεια προάστια και όχι μόνο, το Dizzer Coffee & Brunch αποτελεί από μόνο του μια καλή (και πολύ νόστιμη) αφορμή, για να επισκεφθούμε την Πεύκη! Φιλόξενο, με μια ζεστή αύρα που θα σου δώσει την αίσθηση ότι επισκέπτεσαι έναν καλό σου φίλο και με ανθρώπους που δίνουν σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια, από τη μοντέρνα διακόσμηση μέχρι τις άριστες πρώτες ύλες.

Στο Dizer η μέρα ξεκινάει με καλοφτιαγμένο καφέ και συνεχίζεται με δυναμωτικό brunch, με εξαιρετικά πιάτα σαν τα Eggs Royale, δηλαδή αυγά ποσέ πάνω σε ψημένο μοναστηριακό ψωμί, με σολομό και σάλτσα μπερνέζ, αλλά και το φοβερό Avocado toast, με αυγά ποσέ, κρέμα αβοκάντο, καλαθάκι Λήμνου, σαλάμι Λευκάδος, ελιές, ρόκα και ντοματίνια! Φανταστικό είναι και το Salmon Pancakes, με καπνιστό σολομό, κρέμα τυριού, αβοκάντο και ντοματίνια!

Η κουζίνα του Dizer, βέβαια, δεν σταματάει στο brunch, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ετοιμάζει δροσερές σαλάτες (σαν τη λαχταριστή Super Food, με κινόα, baby σπανάκι, γκότζι μπέρι, τσία, καλαμπόκι, αγγούρι, ντοματίνια, καρύδια και λαδολέμονο αγριομάραθου), διάφορα σνακ και σάντουιτς, και σε vegan εκδοχές, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από burgers, όπως το Hangover (καταλαβαίνεις τον λόγο), με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, coleslaw, τσένταρ, iceberg, πίκλα αγγουριού, ντομάτα, μαγιονέζα Dijon και στην κορυφή ένα τηγανιτό αυγό! Να πας και θα μας θυμηθείς!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου