18 αθηναϊκά στέκια για brunch και τέλειο καφέ

Janet Craig Athens: Specialty καφές και brunch από τα λίγα

Ένα στέκι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Janet Craig Athens
Janet Craig Athens
Janet Craig Athens
Janet Craig Athens
Janet Craig Athens

Στο Janet Craig Athens, στο Μαρούσι, για specialty coffee και τέλειο brunch

Αll day χώρος, φιλόξενος, καλαίσθητος, με ευγενικούς ανθρώπους και ωραία vibes στην ατμόσφαιρα, με premium επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας. Το Janet Craig, στο οποίο δίνουμε ένα έξτρα μπόνους καθώς είναι και pet friendly, φημίζεται για τον καλό specialty καφέ του, o οποίος είναι της βραβευμένης ελληνικής εταιρείας Samba Coffee Roasters, ενώ καθημερινά θα βρείτε και μοναδικές ποικιλίες απ’ όλο τον κόσμο, που εναλλάσσονται συχνά.

Το Janet Craig, το οποίο λειτουργεί καθημερινά 08.00 με 01.00, σερβίρει και ένα εξαιρετικό brunch (έως τις 16.00), με πιάτα που, όπως και τα πάντα εδώ, φτιάχνονται από προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες. Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα περίφημα Fried eggs upside down, με δύο αυγά, προζυμένιο ψωμί αργής ωρίμανσης, χειροποίητη μαγιονέζα, βιολογικό αβοκάντο spread και καρέ ντομάτας, αλλά και το επίσης πεντανόστιμο Pork Santo, που είναι χοιρινό σνίτσελ πανέ, χειροποίητη μαρμελάδα μπέικον, χειροποίητη μαγιονέζα τρούφας και κόκκινο λάχανο και όλα αυτά ανάμεσα σε αφράτο milky bread!

Κι όπως είπαμε, είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Για να δουλέψετε χαλαρά με το laptop σας νωρίς, για ένα κοκτέιλ, κρασί ή μπίρα (με επιλογές από ελληνικές μικροζυθοποιίες) μετά το γραφείο, για μια βραδινή έξοδο με την παρέα το βράδυ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου