18 αθηναϊκά στέκια για brunch και τέλειο καφέ

Wanna Flirt: Το all day στέκι του Ψυρρή θα σε φλερτάρει και θα σε κερδίσει!

Μία νόστιμη έκπληξη για κάθε στιγμή της ημέρας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Wanna Flirt
Wanna Flirt
Wanna Flirt
Wanna Flirt

Wanna Flirt: το στέκι στου Ψυρρή για καφέ, brunch, cocktails και πολύ... φλερτ!

Wanna Flirt; Μην πεις όχι γιατί θα είναι ψέμα. Θέλεις όμως και το κατάλληλο περιβάλλον. Κάτι που να έχει θετικά vibes, μια αύρα που να σε κάνει να νιώθεις οικεία, σαν να πήγες στο πάρτι του κολλητού σου. Κάτι, δηλαδή, σαν το Wanna Flirt, το all day καφέ μπαρ του Ψυρρή, που κάθε ώρα της ημέρας σου έχει και μια έκπληξη. Φλερτ χωρίς καφέ πρώτα δεν γίνεται, βέβαια, κι εδώ ο καφές είναι φοβερός: ένα δικό τους χαρμάνι 100% Arabica, που θα σε κάνει να τον αναζητάς ξανά και ξανά.

Κι όπως ο έρωτας, έτσι και το φλερτ περνάει (και) από το στομάχι, με το Wanna Flirt να έχει ένα φημισμένο μενού brunch, με ξεχωριστές προτάσεις όπως το δυναμωτικό Sado Omelet, δηλαδή ψωμί sado, smoky σος, ομελέτα, σπιτική coleslaw σαλάτα με δύο είδη λάχανου και πράσινο μήλο, αλλά και διάφορες εκδοχές με αυγά, όπως τα πεντανόστιμα ποσέ φούρνου, σε κρούστα από κρέμα τυριών, με σπανάκι και φέτα! Ο κατάλογος, πέρα από το brunch, θα σας προτείνει ακόμη εξαιρετικά burgers, σαλάτες και healthy επιλογές, αλλά και αξέχαστα γλυκά, σαν το New York Cheesecake με καραμελωμένα χειροποίητα μύρτιλα, αλλά και το αξεπέραστο τιραμισού.

Το Wanna Flirt, το οποίο λειτουργεί καθημερινά 09.00 με 02.00, ιδανικό για ένα αναζωογονητικό ποτό μετά τη δουλειά ή και πιο αργά, θα σου προτείνει και κάποια πολύ σπέσιαλ signature κοκτέιλ, σαν το Flirt me Baby one more time (με βάση τη βότκα, σιρόπι φυστικιού και σπιτική κρέμα από πράσινο μήλο), ενώ πολύ συχνά διοργανώνει και κάποια πολύ ιδιαίτερα event, όπως βραδιές με 90s ελληνικά αλλά και κυριακάτικα brunch με house και pop μουσικές από djs.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου